Nespresso Nespresso compatible | 103 gram |   god til 18 kopper18 kopper

Starbucks - Nespresso-kompatibel - House Blend Lungo

spar

"Denne blanding afspejler STARBUCKS® som ingen anden. En rigtig lækker kop kaffe!"

Nyd nu STARBUCKS®-kaffe derhjemme med din Nespresso®-kompatible maskine. Denne House Blend Lungo er i perfekt harmoni: aroma, fylde og smag - alt er i balance, med en let smag af nødder og kakao, skabt ved omhyggelig ristning. En kaffe du vil ønske at drikke dagen lang!

Læs mere om smagen
8
Fra: Regular Price 69,95 kr. Special Price 59,95 kr.
Du sparer
Vælg dit nummer: (per 103 mL)
 • 1 x
  69,95
  1 stykke
  69,95
 • 3 x 59,95 kr.
  179,85
  3 stykker
  179,85 (59,95 kr. p/s)
  Du sparer 30,00
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

"Denne blanding afspejler STARBUCKS® som ingen anden. En virkelig lækker kop kaffe!"

Nyd nu STARBUCKS®-kaffe derhjemme med din Nespresso®-kompatible maskine. Denne House Blend Lungo er i perfekt harmoni: aroma, fylde og smag - alt er i balance, med en let smag af nødder og kakao, skabt ved omhyggelig ristning. Du får lyst til at drikke det hele dagen lang!

Denne House Blend Lungo er kaffen, der startede det hele, den allerførste blanding lanceret af STARBUCKS® i 1971. Styrken ved denne kaffe ligger i dens enkelhed. En blanding af fine latinamerikanske bønner ristet til en funklende, mørk kastanjefarve. Aroma, fylde og smag alt sammen perfekt afbalanceret med afbalancerede noter af nødder, kakao og afsluttet med et strejf af sødme. Den perfekte afspejling af STARBUCKS®! STARBUCKS®-eventyret startede i Seattle i 1970'erne med en dobbelt ambition: at gøre kaffe til en fest og forbinde mennesker. Caféånden blev født! I mellemtiden er der allerede åbnet mere end 30.000 salgssteder på verdensplan. Via Kaffetilbud kan du nu også nyde det nye udvalg af bønner, malet kaffe og kaffekapsler, der er kompatible med Nespresso® og Nescafe® Dolce Gusto® derhjemme.

Smag til nødder, kakao, flødekaramel
Passer til Meget velegnet som lungo, men også ideel til at lave kaffe med mælk.
VarenummerCW212410
KaffetypeNespresso compatible
BemærkStarbucks
EnhedKapsler
Styrke8
SmagChokoladeagtig, Nutty
Kaffe oprindelseSydamerika
EAN7613287418890
Flesinhoud0.103

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?