Nespresso Nespresso compatible | 101 gram |   god til 18 kopper18 kopper

Starbucks - Nespresso-kompatibel - Espresso Dark Roast

spar

'Smagen af denne Dark Roast er så god, at den originale opskrift er aldrig blevet ændret."

Nyd nu STARBUCKS®-kaffe derhjemme med din Nespresso®-kompatible maskine. Espresso Dark Roast er en speciel blanding af bønner, der har været ristet i lang tid for at opnå en rig og rund kaffe med en karamelsmag. Den stærke smag af denne espresso står i kontrast til mælkens og er dermed det perfekte grundlag for at lave en latte eller cappuccino.

Læs mere om smagen
11
Fra: Regular Price 69,95 kr. Special Price 59,95 kr.
Du sparer
Vælg dit nummer: (per 101 mL)
 • 1 x
  69,95
  1 stykke
  69,95
 • 3 x 59,95 kr.
  179,85
  3 stykker
  179,85 (59,95 kr. p/s)
  Du sparer 30,00
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

"Smagen af ​​denne Dark Roast er så god, at den originale opskrift aldrig er blevet ændret."

Nyd nu STARBUCKS®-kaffe derhjemme med din Nespresso®-kompatible maskine. Espresso Dark Roast er en speciel blanding af bønner, der har været ristet i lang tid for at få en rig, glat kaffe med karamelsmag. Den stærke smag af denne espresso står i kontrast til mælkens smag, hvilket gør den til den perfekte base til at lave en latte eller cappuccino.

Hver espressodrik STARBUCKS® nogensinde har lavet kommer fra denne blanding. Jagten på den perfekte kombination af bønner og ristning startede i 1975 og sluttede med denne Espresso Dark Roast. Opskriften, med et karamelpræg, er så god, at den aldrig er blevet ændret. STARBUCKS®-eventyret startede i Seattle i 1970'erne med en dobbelt ambition: at gøre kaffe til en fest og forbinde mennesker. Caféånden blev født! I mellemtiden er der allerede åbnet mere end 30.000 salgssteder på verdensplan. Nyd Starbucks®-kaffe derhjemme med din Nespresso®-kompatible maskine via Kaffetilbud.

Smag til Rig med noter af karamel
Passer til Meget velegnet til ristretto og espresso, men også ideel til fremstilling af kaffe med mælk.
VarenummerCW212411
KaffetypeNespresso compatible
BemærkStarbucks
EnhedKapsler
Styrke11
SmagKrydret
Kaffe oprindelseUkendt
EAN7613287414236
Flesinhoud0.101

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?