Rengøring | 16 gram

Solute Cleaning-kapsler - til Nespresso-kompatible kaffemaskiner

spar

Baristaer ved det allerede: Hemmeligheden bag den perfekte espresso starter med korrekt vedligeholdelse af din Nespresso-kompatible kaffemaskine. Solute Cleaning-kapslerne renser hurtigt, er helt uden lugt og smag og er meget nemme at bruge.

Rengøring af din kaffemaskine har aldrig været nemmere: Solute Cleaning-kapsler giver grundig, hygiejnisk rengøring med et tryk på en knap. Regelmæssig rengøring af din Nespresso-kompatible maskine holder din kaffemaskine i top stand og sikrer, at du altid laver den bedst smagende kaffe.

Solute Cleaning-kapslerne renser blandt andet tuden på den Nespresso-kompatible maskine. Der opbygges kafferester som kaffefedt, kaffegranulat og tannin i kaffemaskinen. Regelmæssig rengøring med en Solute-kapsel forhindrer snavs og bakterier i at give din kaffe en grim smag.

Solute Cleaning-kapsler er hemmeligheden bag den perfekte (N)espresso.

Bemærk: 8 rensekapsler pr. æske

Læs mere om smagen
Fra: Regular Price 110,99 kr. Special Price 93,99 kr.
Du sparer
Vælg dit nummer: (per 16 mL)
 • 1 x
  101,99
  1 stykke
  101,99
  Du sparer 9,00
 • 6 x 93,99 kr.
  563,94
  6 stykker
  563,94 (93,99 kr. p/s)
  Du sparer 102,00
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

Baristaer ved det allerede: hemmeligheden bag den perfekte espresso begynder med korrekt vedligeholdelse af din Nespresso-kompatible kaffemaskine. Solute rengøringskapslerne rengør hurtigt, er fuldstændig lugt- og smagløse og er meget nemme at bruge. 

Det har aldrig været så nemt at rengøre din kaffemaskine: Solute Rengøringskapsler giver en kraftig, hygiejnisk rengøring med et tryk på en knap. Ved at rengøre din Nespresso-kompatible maskine regelmæssigt vil din kaffemaskine forblive i topform, og du vil altid kunne lave den lækreste kaffe.

Solute rengøringskapslerne rengør bl.a. mundstykket på den Nespresso-kompatible maskine. Kafferester som f.eks. kaffefedt, kaffegranulat og tannin forbliver i kaffemaskinen. Ved at rengøre regelmæssigt med en Solute-kapsel forhindrer du, at snavs og bakterier påvirker smagen af din kaffe negativt.

Solute rengøringskapsler er hemmeligheden bag den perfekte (N)espresso.

Opmærksomhed: 8 rengøringskapsler pr. æske

 

VarenummerCW504013
KaffetypeRengøring
BemærkSolute
EAN8719324639682
Flesinhoud0.016

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?