Nespresso Nespresso compatible | 51 gram |   god til 10 kopper10 kopper

Segafredo - Nespresso-kompatibel - Intermezzo

spar

Segafredos berømte Intermezzo er nu også tilgængelig i bionedbrydelige Nespresso-kompatible kapsler. De lufttætte og komposterbare kapsler giver dig en intens og aromatisk smagsoplevelse til når som helst i løbet af dagen. Sammensat af en afbalanceret blanding af bønnerne Arabica og Robusta, der stammer fra Sydamerika. Intermezzo er karakteriseret ved en karakteristisk, intens aroma med smagsnoter af nødder og mandler.

Læs mere om smagen
12
Fra: Regular Price 29,95 kr. Special Price 19,95 kr.
Du sparer
Vælg dit nummer: (per 51 gram)
 • 1 x
  29,95
  1 stykke
  29,95
 • 4 x 19,95 kr.
  79,80
  4 stykker
  79,80 (19,95 kr. p/s)
  Du sparer 40,00
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

Den berømte Intermezzo af Segafredo er nu også tilgængelig i nedbrydelige Nespresso kompatible kapsler. De lufttætte og komposterbare kapsler giver dig en intens og aromatisk smagsoplevelse til hvert øjeblik af dagen. Sammensat som en afbalanceret blanding af Arabica og Robusta bønner fra Sydamerika. Intermezzo kendetegnet ved en karakteristisk, intens aroma med smagsnoter af nødder og mandler.

Segafredo Zanettis mission er at introducere verden til il vero espresso, ægte italiensk espresso. Hemmeligheden bag denne autentiske kaffe ligger i et harmonisk samspil mellem at komponere, riste og tilberede kaffe. Alt dette for at opnå en smagsoplevelse, der fremkalder et strålende smil. Og det har de gjort i generationer! Deres passion og erfaring har gjort Segafredo  til den mest forbrugte kaffe i verden. Find selv ud af, om det er rigtigt! Bestil Segafredo kaffe nu og drag fordel af de laveste priser og 100 % tilfredshedsgaranti.

Smag til Nødder og chokolade
Passer til Nespresso-maskine
Oprindelse Sydamerika
Varenummercw214014
KaffetypeNespresso compatible
BemærkSegafredo
EnhedKapsler
Styrke12
SmagChokoladeagtig, Nutty
Kaffe oprindelseSydamerika

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?