Koffiebonen Kaffebønner | 1 kg |   god til 111 kopper111 kopper

Segafredo - kaffebønner - Intermezzo

spar

Intermezzo er et ikon fra Segafredos Classic Line. Disse er ekstremt populære kaffebønner blandt elskere af italiensk kaffesmag. Med Segafredo Intermezzo-kaffebønnerne kan du lave en autentisk og lækker lungo og espresso. Her kan du smage topkvaliteten af mange års tradition og erfaring.

Ny! Nu også tilgængelig i en stor pakke med 8 til en fantastisk pris.

Læs mere om smagen
Fra: Regular Price 149,95 kr. Special Price 99,95 kr.
Du sparer
Vælg dit nummer: (per 1 L)
 • 1 x
  119,95
  1 stykke
  119,95
  Du sparer 30,00
 • 8 x 99,95 kr.
  799,60
  8 stykker
  799,60 (99,95 kr. p/s)
  Du sparer 400,00
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

Oplev ægte traditionel italiensk espresso

Intermezzo er en ægte italiensk blanding med Robusta-bønner, der har en stærk karakter. Smagsbalancen opretholdes på smukkeste vis af Arabica-bønner fra Sydamerika. Intermezzo har en intens smag med noter af ristet brød og byder på en lækker aroma med et strejf af mandel.

Segafredo Zanetti er verdens eneste kafferisteri, der styrer hele produktionsprocessen internt. Fra udvælgelsen af kaffebønnerne til håndværket med at blande og riste kaffe på moderne risterier. Segafredo kaffebønner består af en blanding af høj kvalitet af kun de allerbedste Arabica- og Robusta-kaffebønner. Den længere og dybere ristning af blandingen efter en gammel venetiansk opskrift giver Segafredo sin karakteristiske fylde og lækre smag!

Smag til Takket være en medium-mørk ristning kan du forvente en afbalanceret smag med medium fylde. Oplev noter af vanilje, nødder, karamel og endda antydninger af appelsin.
Passer til Med Segafredo Intermezzo kan du nyde en klassisk espresso derhjemme. Alligevel gør dens robuste og krydrede karakter Intermezzo den perfekt at benytte til cremede mælkekaffer.
Oprindelse Denne blanding indeholder bønner fra Brasilien, Costa Rica og Elfenbenskysten.
VarenummerCW102505
KaffetypeKaffebønner
BemærkSegafredo
EnhedKilo
SmagNutty, Chokoladeagtig, Frugtagtig
Kaffe oprindelseBrasilien, Costa Rica og Elfenbenskysten
EAN8003410311171
Arabica %60
Flesinhoud1

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!