Kaffetilbud gør din bedste kop kaffe tilgængelig

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?

Coffee image

Om Kaffetilbud

“Den bedste kaffe til den bedste pris”.

Kaffetilbud er startet med ét formål: Vores kunder skal have "Den bedste kaffe til den bedste pris"

Hos Kaffetilbud elsker vi at drikke kaffe, og vi elsker at prøve mange forskellige kaffevarianter. Det blev hurtigt rigtigtdyrt, da vi nemt drikker 4-6 kopper kaffe hver om dagen. Det var svært at finde et bredt udvalg af kaffebønner og–kapsler, og næsten umuligt at få en god pris. Så vores mission var klar - vores kunder skal have “Den bedste kaffe til den bedste pris”.

Vi har brugt 1 år på at lede efter nogle af de bedste kaffer i verden, og derefter har vi forhandlet med virksomhederne for få de bedste vilkår at købe kaffen på. Vi vil undgå mellemmanden og købe direkte fra producenten. Nu er vi klar til attilbyde dig det største udvalg af virkelig god kaffe til de allerbedste priser.  

 

Online handel skal være nemt og fri fragt skal være muligt

Hos Kaffetilbud synes vi, at onlinehandel skal være nemt og transparent udover at priserne skal være attraktive. Vi arbejder konstant på at vores webshop er brugervenlig og overskuelig, så du kan nemt finde det produkt du ønsker dig i vores store udvalg.

Vi tilbyder altid fri fragt, når du køber for mere end 399 kr. Og det er helt uafhængigt af, om varerne skal leveres til dit arbejde eller din hjemmeadresse.

 

Mange flere tilbud

Hos Kaffetilbud arbejder vi konstant på at finde nye tilbud til dig. Hvis du vil have de seneste nyheder og ikke gå glip af de bedste tilbud, så tilmeld dig  vores nyhedsbrev allerede i dag ved at registrere din email adresse her til venstre.

 

Vi håber du vil dele vores entusiasme med os, og gøre brug af de mange tilbud på vores site samt alle de mange nye tilbud, vi fortsat vil sørge for kommer til dig.

 

Mange hilsner,

KaffeTilbud teamet