Koffiebonen Kaffebønner | 1 kg |   god til 111 kopper111 kopper

Mövenpick - Kaffebønner - Cafe Crema Gusto Italiano

spar

Mövenpick Gusto Italiano-kaffebønner er en blanding sammensat af udvalgt Arabica-kaffe fra Mellemamerika og Robusta-kaffe fra Afrika certificeret af Max Havelaar. Nyd dens intense aroma med delikate noter af chokolade og blød creme.

Læs mere om smagen
Fra: Regular Price 199,95 kr. Special Price 109,95 kr.
Du sparer
Vælg dit nummer: (per 1 L)
 • 1 x
  139,95
  1 stykke
  139,95
  Du sparer 60,00
 • 4 x 109,95 kr.
  439,80
  4 stykker
  439,80 (109,95 kr. p/s)
  Du sparer 360,00
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

Bønner certificeret af Max Havelaar

Mövenpick Gusto Italiano er certificeret af Max Havelaar. Max Havelaar Foundation hjælper små producenter i udviklingslandene med at få en bedre plads i forsyningskæden, så de kan leve af deres arbejde og investere i en bæredygtig fremtid. Via det internationale Fairtrade-mærke arbejder Max Havelaar Foundation skridt for skridt på at realisere sin vision. Ægthedsstemplet er også kendt som Max Havelaar-ægthedsstemplet i Holland.


Mövenpick Gusto Italiano er en blanding af strengt udvalgte Arabica-bønner fra Mellemamerika og Robusta-bønner fra Afrika. De nøje udvalgte bønner er langsomt-ristede på italiensk vis, hvilket giver kaffen en intens aroma med delikate noter af chokolade og en blød creme. Meget velegnet til caffé crema og til kaffetilberedninger som cappuccino og latte macchiato.

Smag til En intens aroma med delikate noter af chokolade og blød creme
Passer til Meget velegnet til caffé crema og til kaffetilberedninger som cappuccino og latte macchiato.
Oprindelse Mövenpick Gusto Italiano-kaffebønner er en blanding sammensat af udvalgte Arabica-bønner fra Mellemamerika og Robusta-bønner fra Afrika certificeret af Max Havelaar.
VarenummerCW102204
KaffetypeKaffebønner
BemærkMövenpick
EnhedKilo
SmagChokoladeagtig
Kaffe oprindelseMellemamerika og Afrika
EAN4006581017815
Arabica %100
Flesinhoud1

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?