Koffiebonen Kaffebønner | 1 kg |   god til 111 kopper111 kopper

Medellín Secret - kaffebønner - Costa Rica La Azucena

spar

Kaffebønnerne fra La Azucena forarbejdes ved vaskemetoden, hvor bærrene omhyggeligt laves til pulp, vaskes og langsomt tørres på solrige terrasser, så syre og smag kan udvikle sig i fred.

La Azucena er en lækker kaffe med en frisk finish og en cupping score på 84,5.

Læs mere
7
Fra: Regular Price 289,95 kr. Special Price 229,95 kr.
Du sparer
Vælg dit nummer: (per 1 kg)
 • 1 x
  289,95
  1 stykke
  289,95
 • 4 x 229,95 kr.
  919,80
  4 stykker
  919,80 (229,95 kr. p/s)
  Du sparer 240,00
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

Medellín Secret er et kaffemærke, der er specialiseret i specialkaffe fra en enkelt gård. Kaffen købes direkte hos landmanden – direkte handel. Medellín Secret er en absolut lækker kaffe til gourmeter, og en helt ærlig kaffe til landmænd. De rene smage af denne kvalitetskaffe er resultatet af 100 % Arabica-kaffebønner, som vil appellere til mange elskere af fine madvarer.

Medellín Secret har haft et særligt forhold til landmanden Luz Marina Trujillo i tretten år. Hun voksede op i en familie af kaffebønder og har varme barndomsminder fra gården, hvor hun legede med kaffebønner i stedet for dukker. Nu i højlandet i Costa Ricas mest berømte kaffeproducerende region, Tarrazú, producerer hun en af ​​de bedste kaffer på sin ejendom. Luz Marinas kaffe er skyggedyrket, hvilket betyder, at kaffebuskene ligger i skyggen af ​​større træer. Kun ved håndplukning kan de modne bær udvælges under høsten.

Luz Marina har en holistisk tilgang til at producere bæredygtigt. Brugen af ​​syntetiske midler minimeres, og der anvendes et lukket gødningssystem. Hermed komposteres kasseret kaffepulp ved hjælp af røde regnorme. Deres vandrensningssystem opfylder de høje miljøstandarder fra den costaricanske regering og sikrer, at floden, der løber gennem gården, forbliver ren. Det tilbyder sine sæsonansatte fremragende boliger, rent drikkevand og professionel sundhedspleje.

Kaffen fra Tarrazú er karakteriseret som frisk, klar og ren, og kaffen fra Luz Marina tilføjer en let sirupsagtig fylde og sødme. En elegant kaffe!

Smag til Frugtagtig, jordbær, chokolade, citrusog te
Passer til Aeropress, Chemex, Filter, Cortado, Espresso, Espresso Macchiato, Kaffe, Ristretto
Oprindelse Costa Rica, Tarrazú, Finca la Azucena
artikel nummerCW102104
KaffetypeKaffebønner
MærkeMedellín Secret
EnhedKilo
Styrke7
SmagFrugtagtig
Arabica %100

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?