Web header brands melitta desktopWeb header brands melitta mobile

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?

Melitta

Filter 4 resultater

4 varer

resultater pr. side
Stigende orden
 1. Melitta Auslese Klassisch
  Gemalen koffie Malet kaffe | 500 gram
  Bedømmelse:
  97% 100 0
  (6)
  Fra: Regular Price 60,95 kr. Special Price 34,95 kr.
  Du sparer
 2. CW102002 - melitta bella crema speciale bonen 1kg
  Koffiebonen Kaffebønner | 1 kg
  Bedømmelse:
  89% 100 0
  (15)
  Fra: Regular Price 127,95 kr. Special Price 85,95 kr.
  Du sparer
 3. CW102003 - melitta bella crema la crema bonen 1kg
  Koffiebonen Kaffebønner | 1 kg
  Bedømmelse:
  99% 100 0
  (19)
  Fra: Regular Price 127,95 kr. Special Price 95,95 kr.
  Du sparer
 4. Melitta - kaffebønner - Bella Crema Espresso
  Koffiebonen Kaffebønner | 1 kg
  Bedømmelse:
  93% 100 0
  (19)
  Fra: Regular Price 127,95 kr. Special Price 95,95 kr.
  Du sparer

4 varer

resultater pr. side
Stigende orden

Melitta

 

Mærker
Ingen steder er udvalget af kaffe så komplet som hos Koffievoordeel. Vi leder altid efter kaffemærker, som kan udvide din horisont. Og det har vi gjort i lang tid. Takket være alle disse års erfaring har vi opbygget et ganske imponerende udvalg. Og takket være godt samarbejde med kaffemærker og risterier kan vi tilbyde dig den bedste kaffe til overkommelige priser.
Kaffemærker
Koffievoordeel sælger mere end tredive forskellige kaffemærker. Det lyder som meget, men det er den eneste måde hvorpå, vi kan forsyne enhver kaffeelsker med vidunderlig kaffe. Vi tilbyder både kendte kvalitetsmærker som illy, Segafredo, Lavazza og mere eksklusive mærker som Grand Maestro Italiano og Celeste d'Oro. Alle kan få tilfredsstillet deres kaffeønsker hos Koffievoordeel, uanset hvad deres præference eller foretrukne smag måtte være. Og vi er altid ajour med den seneste udvikling. Vi forsøger altid at tilføje nye kaffemærker og trends så hurtigt som muligt til vores online sortiment. Dit ønske er vores kommando!
Kaffesorter
Det er ikke kun vores store antal kaffemærker, der gør vores sortiment så omfattende. Vi har også alle slags kaffe til rådighed. Lige meget hvilken kaffemaskine du har derhjemme, kan du altid regne med os til en skøn kop kaffe. Kaffebønner, filterkaffe, Senseo®-puder, kapsler til Dolce Gusto® eller Nespresso®. Og det hele til fornuftige priser. Hos Koffievoordeel er du sikret den bedste kvalitet til den bedste pris. Tag et kig på vores brede sortiment, bestil din favorit, hvorefter din kaffepakke hurtigt bliver leveret til døren.
Koffievoordeel
Koffievoordeel har været Hollands førende online kaffebutik i mange år. Vores omfattende sortiment tilbyder en smag eller sort, der passer til enhver type kaffedrikker. Derudover er service af største betydning for os. Vi forstår, at det er svært at vælge mellem alle de forskellige kaffemærker, så vi står gladeligt til rådighed for at rådgive dig. Vores kundeservice hjælper dig gerne med at vælge den kaffe, der passer til din smag og præferencer. Er du ikke tilfreds? Så tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti. Så du kan afprøve forskellige kaffemærker uden bekymring. Ideelt, ikke sandt! Mangler du et bestemt kaffemærke i vores sortiment, så sig det til os.

filters
Back to top