Web header brands dolce gusto desktopWeb header brands dolce gusto mobile

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?

Dolce Gusto

Filter 22 resultater

22 varer

resultater pr. side
Stigende orden
Side
    • Dolce Gusto Lungo - 16 kapsler
    Dolce Gusto Lungo - 16 kapsler
    Dolce gusto Dolce Gusto kompatibel
    90 gram  |  569,89/kg
    Fra: Regular Price 59,95 kr. Special Price 51,29 kr.
    Du sparer
    • Dolce Gusto - Ristretto Ardenza - 16 capsules
    Dolce Gusto - Ristretto Ardenza - 16 capsules
    Dolce gusto Dolce Gusto kompatibel
    104 gram  |  65,87/kg
    Fra: 6,85 kr.
    • Dolce Gusto - Cafe Lungo XL - 30 DG kopper
    Dolce Gusto - Cafe Lungo XL - 30 DG kopper
    Udsolgt
    Dolce gusto Dolce Gusto kompatibel
    195 gram  |  446,10/kg
    Bedømmelse:
    94% 100 0
    (13)
    Fra: Regular Price 89,95 kr. Special Price 86,99 kr.
    Du sparer
  1. Dolce Gusto - Grande Intenso - 16 DG kopper
    Udsolgt
    Dolce gusto Dolce Gusto kompatibel
    144 gram  |  366,60/kg
    Bedømmelse:
    100% 100 0
    (2)
    Fra: Regular Price 55,45 kr. Special Price 52,79 kr.
    Du sparer

22 varer

resultater pr. side
Stigende orden
Side

Dolce Gusto®

 

Oplev kaffe på en helt ny måde med NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Lav dig en kop superlækker kaffe på et splitsekund med disse smarte, stilige kaffemaskiner. Stærke espressoer, bløde cappucinoer og skummende latte macchiatoer – alt er muligt. Eller du kan også nemt nyde en lækker kop varm chokolade eller en kop te. Du vil blive blæst bagover af de alsidige Dolce Gusto®. Gennemse vores store sortiment, og bestil dine yndlingssmage til en supergod pris. Smag den ypperlige kvalitet i hver en mundfuld. Bestil din kaffe fra Dolce Gusto® hos Cafori.com til de laveste priser og med garanti for fuld tilfredshed.


Det nemme og bekvemme Dolce Gusto®


Mange kaffeentusiaster kan ganske enkelt ikke forestille sig livet uden deres Dolce Gusto®-maskine. De nemme kaffekapsler til alle typer kaffe lige fra en lækker cappucino ovenpå måltidet til en espresso til at kickstarte dagen med. Ensartet topkvalitet fra Dolce Gusto® med blot et enkelt tryk på en knap. Ikke alene det – men maskinerne ser også superstilfulde ud. Det er derfor ikke nogen overraskelse, at de står på ærespladsen i utallige køkkener. Kaffenydelse lige ved hånden.


Hvilke kapsler skal man vælge?


Siden Dolce Gusto® kom på markedet er udvalget af kapsler vokset betydeligt. Udover Dolce Gusto®-mærkets egne kapsler er der også kommet mange andre lækre og prisbillige alternativer til. For eksempel tilbyder Celeste d’Oro kapsler i smagene Espresso, Lungo, Café au Lait, Cappuccino og Latte Macchiato. Lækkert og til en god pris – lige noget, du selv kan forsøge dig med. Hvis du er fristet, kan du bestille en af vores prøvepakker for gøre dig bekendt med udvalget. Oplev den lækre smag i disse raffinerede kapsler.


Ren og skær nydelse


Som fan af Dolce Gusto® vil du kunne nyde de praktiske kapsler og den gode kaffekvalitet. Det er derfor Cafori.com bestræber sig på at give kunderne de allerbedste kaffetyper så nemt som muligt. Bestil i dag, og få leveret derhjemme i morgen. Desuden tilbyder vi garanti for fuld tilfredshed. På den måde kan du uden problemer nyde de lækreste drikke fra Dolce Gusto®, lige når det passer dig.

filters
Back to top