Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Senseo

 

Få mest muligt ud af din Senseo®-kaffemaskine med Senseo-kaffepuderne fra Kaffetilbud. Nyd godt af hurtig leveringstid, konkurrencedygtige tilbud og kundevenlig garanti for fuld tilfredshed.
Du går ikke galt i byen med en Senseo-kaffepude fra Koffievoordeel, og du har garanti for at få en optimal kop kaffe fra din kaffemaskine lige med det samme. Uanset om du har en Jura, Philips eller en kaffemaskine af et andet mærke, så garanterer vores kaffepuder den ultimative kaffeoplevelse for alle kaffeelskere. Hver eneste kop kaffe vil også smage skønt med en budgetvenlig Senseo-kaffemaskine.
Kaffepuderne til Senseo forener det praktiske ved malede kaffebønner (du behøver ikke en kaffekværn) med muligheden for at få en forskellig smag til hver enkelt kop kaffe.
Det er en svir at købe Senseo-puder, for Koffievoordeel.nl tilbyder det bredeste udvalg af skønne, velkendte smage som Gold, Cappuccino caramel, Classic, Strong, Mild, Mocca Gourmet, Decaf, Extra Strong, Espresso, Cappuccino, Café Latte og Latte Macchiato Classic.
Kaffepuder til Senseo-maskiner er voldsomt populære, og hos Koffievoordeel.nl har du mulighed for at vælge blandt masser af andre topmærker udover det populære, originale Senseo-brand: Gran Maestro Italiano, Segafredo, Lavazza, Celeste D’Oro, Douwe Egberts og Altezza.
Det kan varmt anbefales jævnligt at rengøre din maskine for at sikre dig, at du kan blive ved med at brygge en perfekt Senseo-kaffe. Det omfatter afkalkning. Tjek brugsvejledningen til din Senseo-maskine for at se, præcist hvilket afkalkningsmiddel, du skal bruge.

filters
Back to top