Koffiebonen Kaffebønner | 500 gram |   god til 56 kopper56 kopper

Lavazza - kaffebønner - Tierra bio For Planet

 • Lavazza - kaffebønner - Tierra bio For Planet
 • Lavazza - kaffebønner - Tierra bio For Planet
spar

Lavazza ¡Tierra!Bio-Organic For Planet er et fint udvalg af håndplukkede økologiske Arabica-kaffebønner. En mellemristet kaffe af en delikat, frugtagtig blanding med en langvarig smag. Klimaændringer udgør en reel trussel mod kaffe: de kan påvirke kaffekvaliteten, og det er årsagen til den gradvise tilbagegang af egnet landbrugsjord.

Lavazza Tierra for Planet er et førsteklasses udvalg af økologiske arabica-kaffebønner fra Afrika, Central- og Sydamerika, hvor Lavazza Foundation underviser kaffebønder i landbrugsteknikker til at håndtere virkningen af klimaændringer.

Læs mere om smagen
6
Fra: Regular Price 89,95 kr. Special Price 69,95 kr.
Du sparer
Vælg dit nummer: (per 500 gram)
 • 1 x
  89,95
  1 stykke
  89,95
 • 4 x 69,95 kr.
  279,80
  4 stykker
  279,80 (69,95 kr. p/s)
  Du sparer 80,00
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

Lavazza er en ægte familievirksomhed bygget ud fra en passion for kvalitet og innovation. Grundlagt i 1895 af Luigi Lavazza, har disse værdier været grundlaget for virksomheden i 4 generationer. Lavazza-familien er 'kompromisløs på kvalitet', som er forankret i det anerkendte italienske kaffemærke. Den nuværende generation, ledet af Emilio Lavazza, indikerer, at inden for Lavazza driver de kun forretning fra hjertet. Medarbejderne danner det stærke grundlag og arbejder hver dag med det, der gør brandet særpræget. Lavazza hjælper miljøet med udvikling af et bedre leveklima med blik for miljø, arbejdsforhold og leveomgivelser. Lavazza åbnede for nylig et fuldstændig CO2-neutralt kontor i Torino. Med dette trin anvender virksomheden de højeste standarder inden for bæredygtighed. Også i den globale produktion af premium kaffe og på det sociale område tager Lavazza ansvar for fremtidige generationer og planeten.

Smag til Blomst, raffineret citrus og tørrede frugter. Lavazza Tierra for Planet forkæler dig med en gylden crema og frisk eftersmag.
Passer til Morgenmad og hele dagen lang.
Oprindelse Sydøstasien, Afrika og Sydamerika.
artikel nummerE100442
KaffetypeKaffebønner
MærkeLavazza
EnhedGram
Styrke6
SmagFrugtagtig
Kaffe oprindelseSydamerika, Afrika og Asien.
EAN8000070021631
Pris
 • Lavazza - kaffebønner - Tierra bio For Planet
 • Lavazza - kaffebønner - Tierra bio For Planet

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?