Nespresso Nespresso compatible | 58 gram |   god til 10 kopper10 kopper

Lavazza - Nespresso-kompatibel - Tierra for planet (økologisk)

 • Lavazza - Nespresso-kompatibel - Tierra for planet (økologisk)
 • Lavazza - Nespresso-kompatibel - Tierra for planet (økologisk)
spar

Lavazza Tierra! For Planet er et fint udvalg af håndplukket økologisk Arabica. Disse kapsler indeholder en delikat og frugtig kaffeblanding fra Afrika, Central- og Sydamerika. Klimaændringer udgør en reel trussel mod kaffe: de kan påvirke kaffekvaliteten, og det er årsagen til den gradvise tilbagegang af egnet landbrugsjord.

Lavazza Tierra for Planet er et førsteklasses udvalg af økologisk arabica-kaffe fra Afrika, Central- og Sydamerika, hvor Lavazza Foundation underviser kaffebønder i landbrugsteknikker til at håndtere virkningen af klimaændringer.

Læs mere om smagen
7
Fra: 29,95 kr.
Vælg dit nummer: (per 58 mL)
 • 1 x
  29,95
  1 stykke
  29,95
 • 3 x 29,95 kr.
  89,85
  3 stykker
  89,85 (29,95 kr. p/s)
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

Lavazza er en ægte familievirksomhed bygget ud fra en passion for kvalitet og innovation. Grundlagt i 1895 af Luigi Lavazza, har disse værdier været grundlaget for virksomheden i 4 generationer. Lavazza-familien er 'Concession-less on quality', som er forankret i det anerkendte italienske kaffemærke.

Den nuværende generation, ledet af Emilio Lavazza, indikerer, at inden for Lavazza driver de kun forretning fra hjertet. Medarbejderne danner det stærke grundlag og arbejder hver dag med det, der gør brandet særpræget. Lavazza hjælper miljøet med udviklingen af ​​et bedre bomiljø med blik for miljø, arbejdsforhold og bomiljø.

Lavazza åbnede for nylig et fuldstændig CO2-neutralt kontor i Torino. Med dette trin anvender virksomheden de højeste standarder inden for bæredygtighed. Også i den globale produktion af premium kaffe og på det sociale område tager Lavazza ansvar for fremtidige generationer og planeten.

Smag til Blomster, raffineret citrus og tørrede frugter. Lavazza Tierra for Planet forkæler dig med en gylden crema og frisk eftersmag.
Passer til Hele dagen lang.
Oprindelse Afrika, Central- og Sydamerika.
VarenummerE100450
KaffetypeNespresso compatible
BemærkLavazza
EnhedKapsler
Styrke7
SmagFrugtagtig
Kaffe oprindelseSydamerika og Afrika
EAN8000070053540
Flesinhoud0.058
Pris
 • Lavazza - Nespresso-kompatibel - Tierra for planet (økologisk)
 • Lavazza - Nespresso-kompatibel - Tierra for planet (økologisk)

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?