Nespresso Nespresso compatible | 55 gram |   god til 10 kopper10 kopper

Lavazza - Nespresso-kompatibel - Espresso Ristretto

 • Lavazza - Nespresso-kompatibel - Espresso Ristretto
spar

Drik kort, drik stærkt, drik Ristretto. Mindre er mere, selv for kaffe. Nyd, hvor intens en mørk ristningsoplevelse kan være i sådan en lille kop. Lavazzas mesterblandere har blandet denne blanding specielt for at give dig den intense elegance af chokolade- og karamelnoter. Denne Ristretto er fra Espresso Maestro-serien fra Lavazza!

Læs mere om smagen
12
Fra: 29,95 kr.
Vælg dit nummer: (per 55 mL)
 • 1 x
  29,95
  1 stykke
  29,95
 • 3 x 29,95 kr.
  89,85
  3 stykker
  89,85 (29,95 kr. p/s)
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

Lavazza er en ægte familievirksomhed bygget ud fra en passion for kvalitet og innovation. Grundlagt i 1895 af Luigi Lavazza, har disse værdier været grundlaget for virksomheden i 4 generationer. Lavazza-familien er 'Concession-less on quality', som er forankret i det anerkendte italienske kaffemærke.

Den nuværende generation, ledet af Emilio Lavazza, indikerer, at inden for Lavazza driver de kun forretning fra hjertet. Medarbejderne danner det stærke grundlag og arbejder hver dag med det, der gør brandet særpræget. Lavazza hjælper miljøet med udviklingen af ​​et bedre bomiljø med blik for miljø, arbejdsforhold og bomiljø.

Lavazza åbnede for nylig et fuldstændig CO2-neutralt kontor i Torino. Med dette trin anvender virksomheden de højeste standarder inden for bæredygtighed. Også i den globale produktion af premium kaffe og på det sociale område tager Lavazza ansvar for fremtidige generationer og planeten.

Smag til Intense noter af chokolade og karamel.
Passer til Morgenmad og når du har brug for et spark.
Oprindelse Central- og Sydamerika, Asien, Afrika.
VarenummerE100455
KaffetypeNespresso compatible
BemærkLavazza
EnhedKapsler
Styrke12
SmagChokoladeagtig
Kaffe oprindelseSydamerika, Mellemamerika, Afrika og Asien
EAN8000070053564
Flesinhoud0.055
Pris
 • Lavazza - Nespresso-kompatibel - Espresso Ristretto

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?