Nespresso Nespresso compatible | 55 gram |   god til 10 kopper10 kopper

Lavazza - Nespresso-kompatibel - Espresso Classico

spar

Det tager tid at blive en klassiker. Lavazza har nået niveauet Classico, fuldstændig beherskelse, med disse kaffekopper. Fordyb dig i de fulde kornnoter, harmonisk afbalanceret med lidt friskhed. Inspireret af Italiens travle byer, udvælgelse af kun den bedste kaffe, blanding og ristning, er det rene udtryk for Lavazzas beherskelse af kaffen.

Læs mere om smagen
9
Fra: 29,95 kr.
Vælg dit nummer: (per 55 mL)
 • 1 x
  29,95
  1 stykke
  29,95
 • 3 x 29,95 kr.
  89,85
  3 stykker
  89,85 (29,95 kr. p/s)
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

Lavazza er en ægte familievirksomhed bygget ud fra en passion for kvalitet og innovation. Grundlagt i 1895 af Luigi Lavazza, har disse værdier været grundlaget for virksomheden i 4 generationer. Lavazza-familien er 'Concession-less on quality', som er forankret i det anerkendte italienske kaffemærke.

Den nuværende generation, ledet af Emilio Lavazza, indikerer, at inden for Lavazza driver de kun forretning fra hjertet. Medarbejderne danner det stærke grundlag og arbejder hver dag med det, der gør brandet særpræget. Lavazza hjælper miljøet med udviklingen af ​​et bedre bomiljø med blik for miljø, arbejdsforhold og bomiljø.

Lavazza åbnede for nylig et fuldstændig CO2-neutralt kontor i Torino. Med dette trin anvender virksomheden de højeste standarder inden for bæredygtighed. Også i den globale produktion af premium kaffe og på det sociale område tager Lavazza ansvar for fremtidige generationer og planeten.

Smag til Balanceret, sød, let frisk med noter af korn og kiks i eftersmagen.
Passer til Hele dagen lang.
Oprindelse Central- og Sydamerika.
VarenummerE100452
KaffetypeNespresso compatible
BemærkLavazza
EnhedKapsler
Styrke9
SmagKrydret
Kaffe oprindelseUkendt
EAN8000070053625
Flesinhoud0.055

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?