Nespresso Nespresso compatible | 58 gram |   god til 10 kopper10 kopper

Lavazza - Nespresso-kompatibel - Espresso Decaffeinato

spar

Den koffeinholdige Lavazza Dek er inspireret af en gåtur langs stranden i september: den overvælder dig. Det er den følelse, som Lavazzas mesterblandere gerne vil give videre til dig. Overvældende noter af tørret frugt og chokolade, balanceret som den italienske kyst. Koffeinfri fra Espresso Maestro-serien fra Lavazza!

Læs mere om smagen
7
Fra: 29,95 kr.
Vælg dit nummer: (per 58 mL)
 • 1 x
  29,95
  1 stykke
  29,95
 • 3 x 29,95 kr.
  89,85
  3 stykker
  89,85 (29,95 kr. p/s)
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

Lavazza er en ægte familievirksomhed bygget ud fra en passion for kvalitet og innovation. Grundlagt i 1895 af Luigi Lavazza, har disse værdier været grundlaget for virksomheden i 4 generationer. Lavazza-familien er 'Concession-less on quality', som er forankret i det anerkendte italienske kaffemærke.

Den nuværende generation, ledet af Emilio Lavazza, indikerer, at inden for Lavazza driver de kun forretning fra hjertet. Medarbejderne danner det stærke grundlag og arbejder hver dag med det, der gør brandet særpræget. Lavazza hjælper miljøet med udviklingen af ​​et bedre bomiljø med blik for miljø, arbejdsforhold og bomiljø.

Lavazza åbnede for nylig et fuldstændig CO2-neutralt kontor i Torino. Med dette trin anvender virksomheden de højeste standarder inden for bæredygtighed. Også i den globale produktion af premium kaffe og på det sociale område tager Lavazza ansvar for fremtidige generationer og planeten.

Smag til Rund og afbalanceret, med noter af tørret frugt og en eftersmag af let chokolade.
Passer til Hele dagen lang.
Oprindelse Sydamerika, Sydøstasien.
VarenummerE100453
KaffetypeNespresso compatible
BemærkLavazza
EnhedKapsler
Styrke7
SmagBlomstrende
Kaffe oprindelseSydamerika, Sydøstasien
EAN8000070053601
Flesinhoud0.058

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?