Gemalen koffie Malet kaffe | 250 gram |   god til 28 kopper28 kopper

Lavazza - malet kaffe - Caffè Decaffeinato

spar

Den koffeinholdige Lavazza Dek er inspireret af en gåtur langs stranden i september: den overvælder dig. Dette er den følelse, som Lavazzas masterblandere ønsker at give videre til dig. Overvældende noter af tørret frugt og chokolade, balanceret som den italienske kyst. Koffeinfri fra Espresso Maestro-serien fra Lavazza!

Læs mere om smagen
3
Fra: Regular Price 39,95 kr. Special Price 29,95 kr.
Du sparer
Vælg dit nummer: (per 250 mL)
 • 1 x
  39,95
  1 stykke
  39,95
 • 4 x 29,95 kr.
  119,80
  4 stykker
  119,80 (29,95 kr. p/s)
  Du sparer 40,00
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

Lavazza er en ægte familievirksomhed, bygget ud fra en passion for kvalitet og innovation. Grundlagt i 1895 af Luigi Lavazza, har disse værdier været grundlaget for virksomheden i 4 generationer. Lavazza-familien er 'Concession-less on quality', hvilket er forankret i det anerkendte italienske kaffemærkes omdømme.

Den nuværende generation, ledet af Emilio Lavazza, indikerer, at de inden for Lavazza kun driver forretning fra hjertet. Medarbejderne danner det stærke grundlag og arbejder hver dag med det, der gør brandet særpræget. Lavazza hjælper miljøet med at udvikle et bedre bomiljø med blik for miljø, arbejdsforhold og bomiljø.

Lavazza åbnede for nylig et fuldstændig CO2-neutralt kontor i Torino. Med dette trin opretholder virksomheden de højeste standarder inden for bæredygtighed. Også i den verdensomspændende produktion af premium kaffe og på det sociale område tager Lavazza ansvar for fremtidige generationer og planeten.

Smag til Rund og afbalanceret, med noter af tørret frugt og en eftersmag af let chokolade.
Passer til Hele dagen lang.
Oprindelse Sydamerika, Sydøstasien
VarenummerE100436
KaffetypeMalet kaffe
BemærkLavazza
EnhedGram
Styrke3
SmagBlomstrende
Kaffe oprindelseUkendt
EAN8000070011281
Flesinhoud0.25

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?