Koffiebonen Kaffebønner | 500 gram |   god til 56 kopper56 kopper

Lavazza - kaffebønner - Tierra bio For Amazonia

 • Lavazza - kaffebønner - Tierra bio For Amazonia
 • Lavazza - kaffebønner - Tierra bio For Amazonia
spar

¡Tierra! Bio-Organic For Amazonia er et udvalg af håndplukkede økologiske Arabica-kaffebønner fra Peru. En fyldig, aromatisk blanding med en chokoladeagtig eftersmag. Tierra Bio-Organic For Amazonia er en økologisk kaffe fra Peru, hvor Lavazza Foundation har forpligtet sig på at beskytte Amazonas-skovens miljøarv gennem kontinuerlig genplantning af skov i regionen. Skovene har fundamental betydning for overlevelse af alt levende på jorden: de renser luften, absorberer emissioner og stabiliserer klimaet.

Læs mere om smagen
6
Fra: Regular Price 89,95 kr. Special Price 69,95 kr.
Du sparer
Vælg dit nummer: (per 500 mL)
 • 1 x
  89,95
  1 stykke
  89,95
 • 4 x 69,95 kr.
  279,80
  4 stykker
  279,80 (69,95 kr. p/s)
  Du sparer 80,00
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

Lavazza er en ægte familievirksomhed bygget ud fra en passion for kvalitet og innovation. Grundlagt i 1895 af Luigi Lavazza, har disse værdier været grundlaget for virksomheden i 4 generationer. Lavazza-familien er 'Concession-less on quality', som er forankret i det anerkendte italienske kaffemærke.

Den nuværende generation, ledet af Emilio Lavazza, indikerer, at inden for Lavazza driver de kun forretning fra hjertet. Medarbejderne danner det stærke grundlag og arbejder hver dag med det, der gør brandet særpræget. Lavazza hjælper miljøet med udviklingen af ​​et bedre bomiljø med blik for miljø, arbejdsforhold og bomiljø.

Lavazza åbnede for nylig et fuldstændig CO2-neutralt kontor i Torino. Med dette trin anvender virksomheden de højeste standarder inden for bæredygtighed. Også i den globale produktion af premium kaffe og på det sociale område tager Lavazza ansvar for fremtidige generationer og planeten.

Smag til Aromatisk, fyldig kaffe med noter af blomster og frugt. Lavazza Tierra for Amazonia forkæler dig med en gylden crema og har en medium intensitet.
Passer til Morgenmad og som en raffineret daglig forkælelse.
Oprindelse Peru.
VarenummerE100443
KaffetypeKaffebønner
BemærkLavazza
EnhedGram
Styrke6
EAN8000070049628
Flesinhoud0.5
Pris
 • Lavazza - kaffebønner - Tierra bio For Amazonia
 • Lavazza - kaffebønner - Tierra bio For Amazonia

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?