Koffiebonen Kaffebønner | 1 kg |   god til 111 kopper111 kopper
Bedømmelse:
100% of 100

Lavazza - kaffebønner - Gran Espresso

 • Lavazza - kaffebønner - Gran Espresso
spar

Lavazza Gran Espresso er en genial espressoblanding, der også er perfekt til en cremet latte macchiato eller cappuccino. Smag noterne af mørk chokolade og krydderier under den cremede og faste crema i denne espresso.

Læs mere
Fra: Regular Price 209,95 kr. Special Price 139,95 kr.
Du sparer
Vælg dit nummer: (per 1 kg)
 • 1 x
  169,95
  1 stykke
  169,95
  Du sparer 40,00
 • 4 x 139,95 kr.
  559,80
  4 stykker
  559,80 (139,95 kr. p/s)
  Du sparer 280,00
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser 4

Ægte italiensk caffè, der aldrig bliver kedelig

En af blandingerne fra Lavazzas professionelle sortiment er Espresso Gran Espresso. Smag denne afbalancerede espresso fra Lavazza. En lækker blanding af de bedste Arabica-kaffebønner fra højlandet i Brasilien og Honduras og smukke afrikanske Robustaer fra Uganda. Disse bønner er mellemristede, alt sammen for at opnå den tiltænkte smagspalette. En unik blanding, der resulterer i en afbalanceret kaffe med en rig smag og en kraftfuld krop. Gran Espresso fra Lavazza er en aromatisk kaffe. De laver den perfekte italienske espresso med en rig og afbalanceret smag: smag denne espressos noter af mørk chokolade og krydderier under den cremede og faste crema.

Smag til Med disse bønner kan du lave en perfekt italiensk espresso med en rig og afbalanceret smag. Smag noterne af mørk chokolade og krydderier under den cremede og faste crema i denne espresso.
Passer til Gran Espresso er meget velegnet som italiensk espresso. Prøv også denne kaffe til at lave en dejlig cappuccino eller latte macchiato.
Oprindelse Gran Espresso er en blanding af de bedste Arabica-kaffebønner fra højlandet i Brasilien og Honduras og smukke afrikanske Robustaer fra Uganda.
artikel nummerCW101811
KaffetypeKaffebønner
MærkeLavazza
EnhedKilo
SmagChokoladeagtig, Krydret
Kaffe oprindelseBrasilien, Honduras og Uganda.
EAN8000070021341
Arabica %40
Pris
 • Lavazza - kaffebønner - Gran Espresso

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?