Dolce gusto Dolce Gusto compatible | 128 gram |   god til 16 kopper16 kopper

Lavazza - Dolce Gusto - Lungo

spar

Forkæl dig selv med en autentisk italiensk kaffeoplevelse med disse Dolce Gusto-kompatible kapsler fra Lavazza. Espresso Lungo indeholder et fint udvalg af 100 % Arabica kaffe, omhyggeligt ristet af Lavazza. Dette skaber en lungo med en blød afbalanceret smag. Den langsomme ristning giver en delikat sødme og frugtagtige noter.

Læs mere om smagen
5
Fra: 39,95 kr.
Vælg dit nummer: (per 128 mL)
 • 1 x
  39,95
  1 stykke
  39,95
 • 3 x 39,95 kr.
  119,85
  3 stykker
  119,85 (39,95 kr. p/s)
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

Forkæl dig selv med en autentisk italiensk kaffeoplevelse med disse Dolce Gusto-kompatible kapsler fra Lavazza. Espresso Lungo består af et fint udvalg af 100% Arabica kaffe, omhyggeligt ristet af Lavazza. Dette skaber en lungo med en jævn afbalanceret smag. Den langsomme stegning giver en delikat sødme og frugtagtige noter.

Lavazza kaffe er i årtier blevet set som et symbol på hygge, kvalitet og den italienske livsstil. Udnyt vores Lavazza tilbud og 100% tilfredshedsgaranti.

Hos Lavazza ses kvalitet ikke som noget, der er 'kontrolleret', men som noget, der er 'bygget op'. Denne vision kommer til udtryk i den kontinuerlige søgen efter nye, bedre metoder til at riste den bedste kaffe. Slutproduktet testes løbende.

Disse innovationer og kvalitetstest garanterer, at det bedste opnås fra bønnerne og blandingerne. Og det kan du smage, når du laver en lækker kop Lavazza derhjemme.

Smag til Frugtagtig
Passer til Kapsler egnet til kaffemaskiner fra Dolce Gusto
Oprindelse Central- og Sydamerika
VarenummerCW211810
KaffetypeDolce Gusto compatible
BemærkLavazza
EnhedStykker
Styrke5
SmagFrugtagtig
Kaffe oprindelseCentral- og Sydamerika.
EAN8000070050938
Flesinhoud0.128

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?