Iperespresso Iperespresso | 126 gram |   god til 18 kopper18 kopper
Bedømmelse:
97% of 100

illy Iperespresso - Arabica Selection Brazil

spar

NY: Arabica Selection-kafferne fra illy fortjener ekstra opmærksomhed. Disse blandinger er single origin fra forskellige dele af verden. illy Arabica Selection Brazil er en stærk espresso med et afbalanceret forhold mellem bittert og surt. Oplev toner af karamel. Kun egnet til Iperessso-maskiner fra illy og pakket med 18 kapsler.

Læs mere
7
Fra: Regular Price 89,95 kr. Special Price 79,94 kr.
Du sparer
Vælg dit nummer: (per 126 gram)
 • 1 x
  79,95
  1 stykke
  79,95
  Du sparer 10,00
 • 6 x 79,94 kr.
  479,64
  6 stykker
  479,64 (79,94 kr. p/s)
  Du sparer 60,06
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser 6

Arabica-kaffe i sin reneste form

Arabica-kaffe i sin reneste form
Lær de unikke egenskaber og smagen af ​​Arabica-varianter fra forskellige lande at kende. Smag og prøv, og rejs med illy Arabica Selection til alle slags kaffelande. Kaffe af Brasile-blandingen kommer fra vækstområderne Cerrado Mineiro og Sul de Minas. Det ideelle klima for denne kaffe på grund af højlandet og høje plateauer i den sydøstlige del af landet. Skiftet mellem tørke og kraftig regn gør, at denne kaffeplante trives i disse områder. Iperespresso Brazil er en maskulin kaffe med et afbalanceret forhold mellem bittert og surt. Takket være den rige krop er dette en uundværlig base for enhver espressokaffe. Erfarne smagere vil opdage noter af ristet brød, karamel og chokolade.

Smag til illy Iperespresso Brasile har distinkte noter af karamel.
Passer til Lav når som helst en aromatisk og fløjlsblød espresso med din Iperespresso-maskine. Apparatet regulerer perfekt, temperatur, tryk og tid, så kaffen altid brygges på den rigtige måde.
Oprindelse Brasile melange kaffe kommer fra dyrkningsregionerne Cerrado Mineiro og Sul de Minas i Brasilien.
artikel nummerCW211723
KaffetypeIperespresso
Mærkeilly
EnhedKapsler
Styrke7
SmagChokoladeagtig
Kaffe oprindelseBrasilien
EAN8003753142685
Arabica %100

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?