Iperespresso Iperespresso | 126 gram |   god til 18 kopper18 kopper

illy Iperespresso - Arabica Selection Brazil

spar

NY: Arabica Selection-kafferne fra illy fortjener ekstra opmærksomhed. Disse blandinger er single origin fra forskellige dele af verden. illy Arabica Selection Brazil er en stærk espresso med et afbalanceret forhold mellem bittert og surt. Oplev toner af karamel. Kun egnet til Iperessso-maskiner fra illy og pakket med 18 kapsler.

Læs mere om smagen
7
Fra: Regular Price 89,95 kr. Special Price 59,95 kr.
Du sparer
Vælg dit nummer: (per 126 mL)
 • 1 x
  79,95
  1 stykke
  79,95
  Du sparer 10,00
 • 6 x 59,95 kr.
  359,70
  6 stykker
  359,70 (59,95 kr. p/s)
  Du sparer 180,00
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

Arabica-kaffe i sin reneste form

Bliv bekendt med de unikke egenskaber og smage af Arabica-varianter fra forskellige lande. Smag og prøv, og rejs med illy Arabica Selection til alle slags kaffelande. Brasile-blandet kaffe kommer fra de voksende regioner Cerrado Mineiro og Sul de Minas. Det ideelle klima for denne kaffe på grund af højlandet og høje plateauer i den sydøstlige del af landet. Skiftet mellem tørke og kraftig regn tillader denne kaffeplante at trives i disse områder. Iperespresso Brazil er en maskulin kaffe med et afbalanceret forhold mellem bittert og surt. Takket være den rige krop er dette en uundværlig base for enhver espressokaffe. Erfarne smagere opdager noter af ristet brød, karamel og chokolade.

Smag til illy Iperespresso Brasile har distinkte noter af karamel.
Passer til Lav når som helst en aromatisk og fløjlsblød espresso med din Iperespresso-maskine. Apparatet regulerer perfekt, temperatur, tryk og tid, så kaffen altid brygges på den rigtige måde.
Oprindelse Brasile melange kaffe kommer fra dyrkningsregionerne Cerrado Mineiro og Sul de Minas i Brasilien.
VarenummerCW211723
KaffetypeIperespresso
Bemærkilly
EnhedKapsler
Styrke7
SmagChokoladeagtig
Kaffe oprindelseBrasilien
EAN8003753142685
Arabica %100
Flesinhoud0.126

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?