Koffiebonen Kaffebønner | 250 gram |   god til 28 kopper28 kopper

Illy - kaffebønner - Classico - Art Collection Pascale Marthine Tayou

spar

De kendte illy Classico-kaffebønner er midlertidigt pakket i en særligt designet Limited Edition-dåse! Det begrænsede oplag af illy Art Collection er designet af Pascale Marthine Tayou. Pascale Marthine Tayou er en af Afrikas toneangivende kunstnere. 

Den normale illy Classico brænding består af 9 rene Arabicasorter. Ifølge kaffekendere er dette den ideelle kaffe! Prøv nu den fløjlsbløde smag af disse illy Classico-kaffebønner hjemme hos dig selv. 

Læs mere
Fra: Regular Price 69,95 kr. Special Price 59,95 kr.
Du sparer
Vælg dit nummer: (per 250 gram)
 • 1 x
  69,95
  1 stykke
  69,95
 • 6 x 59,95 kr.
  359,70
  6 stykker
  359,70 (59,95 kr. p/s)
  Du sparer 60,00
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

Pascale Marthine Tayou 

Gengivelsen af maskerne i Tayous værk er en tilbagevendende henvisning til hans hjemland og til mystikken i identitet og fremtoning, blandet med hybride materialer fra hele verden. Pascale Marthine Tayou - der gerne beskriver sig selv som en udlænding, nomade og rejsende - tror på, at koncepterne møde, udveksle og dele former menneskehedens fremtid. 

Pascale Marthine Tayou, født i Camerun i 1966, har deltaget i forskellige, prestigiøse kunstbegivenheder, herunder Documenta i Kassel i 2002 og Kunstbiennalen i Venedig i 2005 og 2009. Tayou er interesseret i virkningerne af objekter, ideer og mennesker, der cirkulerer over hele verden og blander geografiske områder, og i kombinationen af symboler, teknikker og materialer fra forskellige kulturelle traditioner med det formål at skabe nye betydninger og nye fortolkninger af virkeligheden. Han vil næsten bruge alt for at lave sine værker: kridt, glas, tekstil, træ, klipper, jern og plastikposer og transformere det til skulpturer og installationer. 

Pascale Marthine bor og arbejder imellem Gent, Yaoundé og Paris, hvor han forelæser på Akademier for de Skønne Kunster. 

Den italienske illy-klassiker i en særlig dåse 

Classico-kaffebønnerne fra illy er ikoniske og står som idealbilledet på italiensk kaffe. Den normale brænding fra illy ses som kaffen slet og ret. Ifølge mange kendere resulterer illys stræben efter perfektion i den ideelle kaffe. Kun de bedste Arabica-kaffehøster anvendes og blandes til denne dejlige kaffeblend. Forholdene i blandingen tilpasses løbende for at garantere den konstante og fremragende smag, som illy er blevet kendt for. 

Den normale brænding sikrer en klassisk espressosmag, som du må have prøvet. Den kan beskrives som fløjlsblød, nøddeagtig, fin og i fuld harmoni. En espresso af disse kaffebønner har en smuk rødbrun crema. En smagssensation med en fuld og længe vedholdende sødlig eftersmag. Så mange smage i én lille kop! 

artikel nummerCW101710
KaffetypeKaffebønner
Mærkeilly
SmagNutty
Kaffe oprindelseSydamerika, Sydøstasien
EAN8003753164977

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?