Nespresso Nespresso compatible | 52 gram |   god til 10 kopper10 kopper

Highlands Gold - Espresso Strong (økologisk) - 10 kopper

 • Highlands Gold - Espresso Strong (økologisk) - 10 kopper
 • Highlands Gold - Espresso Strong (økologisk) - 10 kopper
spar

Espresso Strong fra Highlands Gold er en 100 % økologisk, krydret espressoblanding. Det rigtige valg til at starte dagen for elskere af intense kaffesmage! En fyldig aroma af nødder, mørk chokolade og fine strejf af laurbær møder dig og efterfølges af en frisk finish med strejf af abrikos.

Blandingen er en sammensætning af de bedste bønner fra certificerede kaffeplantager i Indonesien, Guatemala og Etiopien. Kapslerne er 100 % biologisk nedbrydelige. Perfekt til den miljøbevidste livsnyder.

Læs mere
11
Fra: Regular Price 45,95 kr. Special Price 27,95 kr.
Du sparer
Vælg dit nummer: (per 52 gram)
 • 1 x
  30,95
  1 stykke
  30,95
  Du sparer 15,00
 • 20 x 27,95 kr.
  559,00
  20 stykker
  559,00 (27,95 kr. p/s)
  Du sparer 360,00
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

HighlandsGold Espresso er en 100 % økologisk helbønneblanding med en lang og exceptionelt afbalanceret eftersmag.Kaffen har en fyldig smag med strejf af mørk chokolade og valnødder og er afrundet med en behagelig, lang eftersmag af subtil lime. Blandingen er en sammensætning af de bedste bønner fra certificerede økologiske kaffeplantager i Honduras, Guatemala, Indien og Congo.For at få det bedste resultat ristes bønnerne let.Dette sker fuldstændigt CO2-neutralt.Kaffen er pakket i bæredygtig, genanvendelig emballage.Kort sagt: en lækker hverdags-espresso, som den miljøbevidste kaffedrikker kan nyde bevidst.

Denne økologiske kaffeblanding er sammensat af de bedste bønner fra certificerede økologiske kaffeplantager i Honduras, Guatemala, Indien og Congo. For at få et optimalt resultat ristes bønnerne let. Dette sker fuldstændigt CO2-neutralt. Resultatet er en fyldig espresso med strejf af mørk chokolade og valnød. Helheden afsluttes med en lang, behagelig eftersmag af subtil lime. Smager fantastisk på alle tidspunkter af dagen. Den friske kaffe er pakket i bæredygtig, genanvendelig emballage. Perfekt til den ansvarlige, miljøbevidste kaffedrikker, der ikke vil gå på kompromis med den allerbedste kvalitet. 

Smag til Nødder, mørk chokolade, laurbær, abrikos
Passer til Velegnet til Nespresso-maskinen
Oprindelse Indonesien, Guatemala og Etiopien
artikel nummerE100698
KaffetypeNespresso compatible
MærkeHighlands Gold
EnhedKapsler
Styrke11
SmagChokoladeagtig, Nutty
Kaffe oprindelseLatinamerika, Afrika og Asien
EAN8719418033815
Pris
 • Highlands Gold - Espresso Strong (økologisk) - 10 kopper
 • Highlands Gold - Espresso Strong (økologisk) - 10 kopper

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?