Koffiebonen Kaffebønner | 250 gram |   god til 28 kopper28 kopper

Highlands Gold - kaffebønner - Lungo Strong (økologisk)

  • Highlands Gold - kaffebønner - Lungo Strong (økologisk)
  • Highlands Gold - kaffebønner - Lungo Strong (økologisk)
spar

'Lungo Strong' fra Highlands Gold er en 100 % økologisk, krydret kaffeblanding. Et godt valg for elskere af intense kaffesmage! Toner af sort peber og mørk frugt møder dig i duften og efterfølges af en let blomsteragtig eftersmag.

Blandingen er en sammensætning af de bedste kaffer fra certificerede plantager i Indonesien, Guatemala og Congo. For at opnå de bedste resultater ristes bønnerne mellem-mørke. Dette gøres helt C02-neutralt. Kaffen er pakket i bæredygtig, komposterbar emballage.

Læs mere
8
Fra: Regular Price 91,95 kr. Special Price 52,95 kr.
Du sparer
Udsolgt
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

'LungoStrong' fra HighlandsGold er en 100 % økologisk, krydret kaffeblanding.Et godt valg for folk, der elsker intens kaffesmag!Noter af sort peber og mørk frugt mødes i duften og efterfølges af en let blomstret eftersmag.

Blandingen er en sammensætning af de bedste kaffer fra certificerede økologiske plantager i Indonesien, Guatemala og Congo.For at få et optimalt resultat bliver bønnerne mellem-/mørkristet.Dette sker fuldstændigt CO2-neutralt. Kaffen er pakket i bæredygtig, genanvendelig emballage.

Denne økologiske, krydrede kaffeblanding er sammensat af de bedste bønner fra certificerede økologiske kaffeplantager i Indonesien, Guatemala og Congo. For at få et optimalt resultat bliver bønnerne mellem-/mørkristet.Dette sker fuldstændigt CO2-neutralt. Resultatet er en intens lungo med noter af sort peber og mørk frugt med en let blomsteragtig eftersmag. Den friske kaffe er pakket i bæredygtig, komposterbar emballage. Perfekt til den ansvarlige, miljøbevidste kaffedrikker, der søger den allerbedste kvalitet.

Smag til varme krydderier, mørk frugt, hvide blomster
Passer til Velegnet til bønnemaskinen
Oprindelse Indonesien, Guatemala og Congo
artikel nummerE100191
KaffetypeKaffebønner
MærkeHighlands Gold
EnhedGram
Styrke8
SmagBlomstrende, Frugtagtig, Krydret
Kaffe oprindelseLatinamerika, Afrika og Asien
EAN8719418032573
Pris
  • Highlands Gold - kaffebønner - Lungo Strong (økologisk)
  • Highlands Gold - kaffebønner - Lungo Strong (økologisk)

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?