Koffiebonen Kaffebønner | 250 gram |   god til 28 kopper28 kopper

Highlands Gold - kaffebønner - Espresso Strong (økologisk)

 • Highlands Gold - kaffebønner - Espresso Strong (økologisk)
 • Highlands Gold - kaffebønner - Espresso Strong (økologisk)
spar

Espresso Strong fra Highlands Gold er en 100 % økologisk, krydret espressoblanding. Det rigtige valg til at starte dagen for elskere af intense kaffesmage! En stærk aroma af nødder, chokolade og fine strejf af laurbær efterfølges af en frisk finish med strejf af abrikos.

Blandingen er en sammensætning af de bedste bønner fra certificerede kaffeplantager i Indonesien, Guatemala, Etiopien og Indien. For at opnå de bedste resultater ristes bønnerne mellem-mørke. Dette gøres helt C02-neutralt. Kaffen er pakket i bæredygtig, komposterbar emballage.

Læs mere om smagen
11
Fra: Regular Price 89,95 kr. Special Price 49,95 kr.
Du sparer
Vælg dit nummer: (per 250 mL)
 • 1 x
  59,95
  1 stykke
  59,95
  Du sparer 30,00
 • 4 x 49,95 kr.
  199,80
  4 stykker
  199,80 (49,95 kr. p/s)
  Du sparer 160,00
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

Espresso Strong fra Highlands Gold er en 100% økologisk, krydret espressoblanding. Det gode valg til at starte dagen for elskere af intens kaffesmag! En stærk aroma af nødder, chokolade og fine noter af laurbær efterfølges af en frisk eftersmag med noter af abrikos. Blandingen er en sammensætning af de bedste bønner fra certificerede økologiske kaffeplantager i Indonesien, Guatemala, Etiopien og Indien. For at få et optimalt resultat ristes bønnerne mellemmørke. Dette gøres helt C02 neutralt. Kaffen er pakket i bæredygtig, genanvendelig emballage.

Denne økologiske, krydrede espressoblanding er formuleret med de fineste bønner fra certificerede økologiske kaffeplantager i Indonesien, Guatemala, Etiopien og Indien. For at få et optimalt resultat ristes bønnerne mellemmørke. Dette gøres helt C02 neutralt.

Resultatet er en intens espresso med en stærk aroma af nødder, chokolade og fine noter af laurbær. Det hele rundes af med en frisk eftersmag med noter af abrikos. Et godt valg at starte dagen med! Den friske kaffe er pakket i bæredygtig, genanvendelig emballage. Perfekt til den ansvarlige, miljøbevidste kaffedrikker, der ikke vil gå på kompromis med den allerbedste kvalitet.

Smag til laurbær, lime, knuste kakaobønner og ristede nødder
Passer til Velegnet til bønnemaskinen
Oprindelse Indonesien, Guatemala, Etiopien og Indien
VarenummerE100192
KaffetypeKaffebønner
BemærkHighlands Gold
EnhedGram
Styrke11
SmagChokoladeagtig, Nutty
Kaffe oprindelseLatinamerika, Afrika og Asien
EAN8719418032597
Flesinhoud0.25
Pris
 • Highlands Gold - kaffebønner - Espresso Strong (økologisk)
 • Highlands Gold - kaffebønner - Espresso Strong (økologisk)

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!