Koffiebonen Kaffebønner | 250 gram |   god til 28 kopper28 kopper

Highlands Gold - kaffebønner - Espresso (økologisk)

 • Highlands Gold - kaffebønner - Espresso (økologisk)
 • Highlands Gold - kaffebønner - Espresso (økologisk)
spar

Highlands Gold Espresso er en 100 % økologisk helbønneblanding med en lang og usædvanligt afbalanceret finish. Den har en fyldig smag med antydninger af mørk chokolade og valnød og afsluttes med en behagelig, lang og fin eftersmag af lime. Blandingen er en sammensætning af de bedste bønner fra certificerede kaffeplantager i Honduras, Guatemala, Indien og Congo. De bedste resultater opnås ved let ristning af bønnerne. Dette gøres fuldstændig C02-neutralt. Kaffen er pakket i bæredygtig, komposterbar emballage. Kort sagt: en lækker hverdags-espresso, som den miljøbevidste kaffedrikker kan nyde uden dårlig samvittighed.

Læs mere om smagen
10
Fra: Regular Price 89,95 kr. Special Price 49,95 kr.
Du sparer
Vælg dit nummer: (per 250 mL)
 • 1 x
  59,95
  1 stykke
  59,95
  Du sparer 30,00
 • 4 x 49,95 kr.
  199,80
  4 stykker
  199,80 (49,95 kr. p/s)
  Du sparer 160,00
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

HighlandsGold Espresso er en 100% økologisk helbønneblanding med en lang og usædvanligt afbalanceret eftersmag. Kaffen har en fyldig smag med strejf af mørk chokolade og valnødder, og rundes af med en behagelig, lang finish af subtil lime. Blandingen er en sammensætning af de bedste bønner fra certificerede økologiske kaffeplantager i Honduras, Guatemala, Indien og Congo. For at få det bedste resultat ristes bønnerne let. Dette gøres helt C02 neutralt. Kaffen er pakket i bæredygtig, genanvendelig emballage. Kort sagt: en lækker hverdags-espresso, som den miljøbevidste kaffedrikker kan nyde bevidst.

Denne økologiske kaffeblanding er sammensat af de bedste bønner fra certificerede økologiske kaffeplantager i Honduras, Guatemala, Indien og Congo. For at få et optimalt resultat ristes bønnerne let. Dette gøres helt C02 neutralt. Resultatet er en fyldig espresso med strejf af mørk chokolade og valnød. Det hele afsluttes med en behagelig, lang eftersmag af subtil lime. Smager fantastisk på alle tidspunkter af dagen. Den friske kaffe er pakket i bæredygtig, genanvendelig emballage. Perfekt til den ansvarlige, miljøbevidste kaffedrikker, der ikke vil gå på kompromis med den allerbedste kvalitet.

Smag til Mørk chokolade, valnød og diskret limesmag.
Passer til Velegnet til bønnemaskinen
Oprindelse Honduras, Guatemala, Indien og Congo.
VarenummerCW105916
KaffetypeKaffebønner
BemærkHighlands Gold
EnhedGram
Styrke10
SmagChokoladeagtig, Nutty
Kaffe oprindelseSydamerika, Mellemamerika, Afrika og Asien
EAN5413165091595
Flesinhoud0.25
Pris
 • Highlands Gold - kaffebønner - Espresso (økologisk)
 • Highlands Gold - kaffebønner - Espresso (økologisk)

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!