Gemalen koffie Malet kaffe | 500 gram |   god til 56 kopper56 kopper

Gran Maestro Italiano - malet kaffe - Originale

Bedømmelse:
100% of 100
 • Gran Maestro Italiano - malet kaffe - Originale
 • Gran Maestro Italiano - malet kaffe - Originale
spar

"Med Gran Maestro Italiano Originale har du guld i hænderne. Denne kaffe overgår kvaliteten af en gennemsnitlig filterkaffe."

Gran Maestro Italiano er kaffens konge. Denne malede version af Originale er lavet af de allerbedste Arabica- og Robusta-bønner fra Mellem- og Sydamerika. En bitterhed midt på skalaen og en meget lang, behagelig eftersmag gør denne filterkaffe værd at huske.

Læs mere om smagen
8
Fra: Regular Price 69,95 kr. Special Price 49,95 kr.
Du sparer
Vælg dit nummer: (per 500 mL)
 • 1 x
  59,95
  1 stykke
  59,95
  Du sparer 10,00
 • 4 x 49,95 kr.
  199,80
  4 stykker
  199,80 (49,95 kr. p/s)
  Du sparer 80,00
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser 4

Dette er kaffe, der ikke vil slå dig tilbage. Nej, denne kaffe er en intens oplevelse! Det er essensen af ​​at drikke kaffe, er det ikke? Et øjeblik af lykke, hver gang. Mød denne konge under kaffen. Kun de allerbedste Arabica- og Robusta-bønner fra Central- og Sydamerika er blevet brugt til denne blanding af Gran Maestro Italiano. Denne fremragende blanding er blevet sammensat efter en omhyggelig udvælgelsesprocedure. Bønnerne ristes derefter på en autentisk italiensk måde. Resultatet er en intens og ekstremt raffineret kaffe. En sand fryd for smagsløgene. Denne kaffe overstiger kvaliteten af ​​den gennemsnitlige hurtige filterkaffe.

Takket være den unikke sammensætning og den smukke ristning har denne kaffe en rig palet af smag. En medium bitterhed og en meget lang, behagelig eftersmag gør denne filterkaffe til en kaffe, der bliver hos dig. Gran Maestro Italiano kaffe er Rainforest Alliance certificeret og er desuden produceret klimaneutralt. På denne måde garanterer de, at fremtidige generationer også kan nyde disse kvalitetskaffe. Gran Maestro Italiano-kaffe smager ikke kun meget godt, men fungerer også godt!

Smag til En bitterhed midt på skalaen og en meget lang, behagelig eftersmag gør denne filterkaffe værd at huske.
Passer til Denne malede kaffe er velegnet til hurtigfiltermaskiner og smager særligt godt både som lungo og som base til kaffe med mælk.
Oprindelse De allerbedste Arabica- og Robusta-bønner fra Mellem- og Sydamerika
VarenummerCW111609
KaffetypeMalet kaffe
BemærkGran Maestro Italiano
EnhedGram
Styrke8
SmagNutty
Kaffe oprindelseCentral- og Sydamerika.
EAN8719418019017
Flesinhoud0.5
Pris
 • Gran Maestro Italiano - malet kaffe - Originale
 • Gran Maestro Italiano - malet kaffe - Originale

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!