Privatlivspolitik og cookies

Vi respekterer dit privatliv og din ret til at kontrollere dine persondata. Vi beskriver nedenfor hvilke data vi indsamler, og hvorfor vi gør det. Vi gør alt I vores magt for at beskytte dine persondata. Vi sælger ikke – og vil aldrig sælge – dine persondata til tredjeparter.

Vores overordnede formal med at indsamle dine persondata er at forbedre din oplevelse hvornår du besøger vores hjemmeside, bestiller vores produkter, gennemfører en bestilling eller kontakter vores kundeservice.

Når du handler hos kaffetilbud.dk eller kontakter os igennem vores kundeservice eller social media, indsamler vi oplysninger som du deler frivilligt med os, såsom:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • Dit datanavn på de sociale medie (hvis du kontakter os gennem en social netværkskanal)
  • Indholdet af dine chats og andre kommunikationer med vores kundeservice.

Yderlige kan det være at nogle ikke-identificerbare oplysninger bliver registreret automatisk når du besøger vores hjemmeside såsom hvordan du bruger vores hjemmeside, din IP-adresse, den type af enhed du bruger til at logge ind på vores hjemmeside, hvilken browser du bruger, operativsystemet og versionen o.l..

Vi gør opmærksom på at vi bruger dine oplysninger kun for at forbedre den service vi leverer til dig (fx for at vise vores mest populære produkter) og den oplevelse du får på vores hjemmeside og at vi aldrig sælger dine oplysninger til andre. Kaffetilbud ApS er ansvarlig for indsamling og håndtering af data på kaffetilbud.dk.

I forbindelse med køb af varer kan det være nødvendigt at videregive oplysninger til tredjemand, eksempelvis en f ragtleverandør, og du vil derfor ved bestilling af varer på kaffetilbud.dk samtykke i, at kaffetilbud ApS videregiver oplysninger, der er nødvendige til ordrens gennemførelse og levering, til tredjemand. Den valgte lager- og pakningsleverandør og fragtleverandør er databehandler til dette formål.

Ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til vores betalingsudbyder.

Dine oplysninger bliver slettet efter 5 år eller når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af ovennævnte formål eller til overholdelse af bogføringsloven eller anden lovgivning. Oplysningerne kan blive behandlet og opbevaret længere i anonymiseret form.

Hvis du har oprettet et login, sletter vi kun personlige oplysninger når du beder os om det. Det kan du gøre ved at kontakte os på info@kaffetilbud.dk.

Kaffetilbud ApS har ikke adgang til dine kortoplysninger. Vi videregiver kun personlige oplysninger i tilfælde beskrevet ovenfor, hvis det kræves af lovgivningen eller hvis der foreligger en retskendelse.

Ud over ovenstående videregiver vi ikke dine oplysninger til en tredjepart, med mindre det sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. I disse tilfælde vil en eventuel videregivelse af persondata altid ske i overensstemmelse med persondatalovgivningen.

Hvis du vil bede om indsigt i, hvilke informationer vi har registreret om dig, eller gøre indsigelse mod en registrering i henhold til lovgivningen, så kan du kontakte os på info@kaffetilbud.dk.

Vi bruger cookies på kaffetilbud.dk med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet så du kan handle trygt og nemt hos os. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger ahttps://www.kaffetilbud.dk/pub/media/wysiwyg/cookies.pngle="float: center;" src="https://www.kaffetilbud.dk/pub/media/wysiwyg/cookies.png" alt="cookie-policy" alt="" width="300" />