Gemalen koffie Malet kaffe | 500 gram |   god til 56 kopper56 kopper

Douwe Egberts - formalet kaffe - Aroma Red

spar

Aroma Red fra Douwe Egberts er et kaffeikon. For mange har den filterkaffens karakteristiske smag. Få den runde, harmoniske smag af Aroma Red, den velkendte, hjemlige smag.

Læs mere om smagen
7
Fra: 7,75 kr.
Udsolgt
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

I mere end 260 år den mest solgte kaffe i Holland

Af alle Douwe Egberts kaffesmagene er Aroma Red den mest kendte. Den røde emballage har været et velkendt syn i mange hollandske køkkener i årevis. Smagen af denne hurtige filterkaffe er også velkendt, men alligevel overraskende og inspirerende. Aroma Red er et kaffeikon. En kaffe, som alle kender, og den har for mange den karakteristiske smag af hurtigfilterkaffe. Dette er ikke overraskende, da Douwe Egberts-risterne kan trække på erfaringer, der går tilbage til 1753.

Mange siger, at filterkaffe giver dig den ultimative kaffesmag. Smag den runde, harmoniske smag af Aroma Red, duft dens karakteristiske aroma, og du vil straks føle dig hjemme, uanset hvor du er. Douwe Egberts Aroma Red er den hjemlige smag. Perfekt til din gamle velkendte filtermaskine. Fugt papirfilteret i filterholderen med varmt vand for at opnå optimale resultater. Brug 7 gram filterkaffe per kop kaffe. Fordel kaffen jævnt i filteret ved at ryste det forsigtigt og lad derefter vandet løbe hen over kaffen. Nyd den lækre smag af kaffe med denne Aroma Red hurtigfilter-formaling.

Smag til Få den runde, harmoniske smag af Aroma Red, og duft dens karakteristiske aroma.
Passer til Brug denne hurtigfiltrerende formaling i en filteranordning eller et tilbehørsfilter. Grov formaling er bedst til en kaffemaskine eller perkolator.
Oprindelse Douwe Egberts køber kaffe fra næsten alle oprindelseslande.
VarenummerCW111401M
KaffetypeMalet kaffe
BemærkDouwe Egberts
EnhedGram
Styrke7
SmagKrydret, Nutty
EAN8711000003244
Arabica %50
Flesinhoud0.5

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?