Koffiebonen Kaffebønner | 1 kg |   god til 111 kopper111 kopper

Celeste d'Oro - kaffebønner - Finest Decaf

 • Celeste d'Oro - kaffebønner - Finest Decaf
 • Celeste d'Oro - kaffebønner - Finest Decaf
 • Celeste d'Oro - kaffebønner - Finest Decaf
spar

"Et eksempel på elegante, afbalancerede smagsoplevelser. Tidløs og koffeinfri."

Finest Decaf er med sin elegante, afbalancerede smag indbegrebet af, hvordan en god koffeinfri kaffe skal smage. Aromaprofilen er lige så raffineret som alle de andre smagsvarianter i Celeste d'Oro-serien. Du vil nyde en tidløs kaffe med en fyldig, sød krop og strejf af moden frugt. Den fyldige kaffesmag får dig næsten til at glemme, at du drikker koffeinfri kaffe. Disse koffeinfri kaffebønner er rigtigt gode til både en lungo og en espresso.

Læs mere om smagen
7
Fra: Regular Price 209,95 kr. Special Price 109,95 kr.
Du sparer
Vælg dit nummer: (per 1 L)
 • 1 x
  139,95
  1 stykke
  139,95
  Du sparer 70,00
 • 2 x 109,95 kr.
  219,90
  2 stykker
  219,90 (109,95 kr. p/s)
  Du sparer 200,00
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

Raffineret, blød i smagen og alligevel intens; det er, hvad du kan forvente af hver kop Celeste d'Oro. Mærket tror på tidløs elegance, kaffesmag, der fortsætter med at inspirere. Passionen, ekspertisen og opmærksomheden ligger i at perfektionere smagen og oplevelsen af ​​hver kop kaffe. På denne måde vil de hver dag give dig det, du fortjener allermest: et vidunderligt øjeblik af luksus med premium kaffen fra Celeste d'Oro.

The Finest Decaf er med sin elegante, afbalancerede smag indbegrebet af, hvordan en god koffeinfri kaffe skal smage af. Aromaprofilen er lige så raffineret som alle andre smagsvarianter i Celeste d'Oro-serien. Du nyder en tidløs kaffe med en fyldig, blød sød krop og strejf af moden frugt. Den fyldige kaffesmag får dig næsten til at glemme, at du drikker koffeinfri kaffe. Disse koffeinfri kaffebønner kommer til deres ret i både en lungo og en espresso.

Smag til Moden fersken, hasselnød, karamel, laurbærblad, let peber.
Passer til Denne bønnekaffe er velegnet til bønnemaskiner og smager af både lungo og espresso. Selvom du selv maler den, er Celeste d'Oro Finest Decaf et glimrende grundlag for filterkaffe.
Oprindelse Sydamerika.
VarenummerCW101310
KaffetypeKaffebønner
BemærkCeleste d'Oro
EnhedKilo
Styrke7
SmagFrugtagtig
Kaffe oprindelseSydamerika
EAN8719418030081
Flesinhoud1
Pris
 • Celeste d'Oro - kaffebønner - Finest Decaf
 • Celeste d'Oro - kaffebønner - Finest Decaf
 • Celeste d'Oro - kaffebønner - Finest Decaf

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?