Koffiebonen Kaffebønner | 1 kg |   god til 111 kopper111 kopper
Bedømmelse:
100% of 100

Celeste d'Oro - kaffebønner - Finest Decaf

 • Celeste d'Oro - kaffebønner - Finest Decaf
 • Celeste d'Oro - kaffebønner - Finest Decaf
 • Celeste d'Oro - kaffebønner - Finest Decaf
spar

"Et eksempel på elegante, afbalancerede smagsoplevelser. Tidløs og koffeinfri."

Finest Decaf er med sin elegante, afbalancerede smag indbegrebet af, hvordan en god koffeinfri kaffe skal smage. Aromaprofilen er lige så raffineret som alle de andre smagsvarianter i Celeste d'Oro-serien. Du vil nyde en tidløs kaffe med en fyldig, sød krop og strejf af moden frugt. Den fyldige kaffesmag får dig næsten til at glemme, at du drikker koffeinfri kaffe. Disse koffeinfri kaffebønner er rigtigt gode til både en lungo og en espresso.

Læs mere
7
Fra: Regular Price 221,95 kr. Special Price 164,34 kr.
Du sparer
Vælg dit nummer: (per 1 kg)
 • 1 x
  164,35
  1 stykke
  164,35
  Du sparer 57,60
 • 8 x 164,34 kr.
  1314,72
  8 stykker
  1314,72 (164,34 kr. p/s)
  Du sparer 460,88
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser 1

Forfinet, blød i smagen og alligevel intens. Det er, hvad du kan forvente af hver eneste kop Celeste d'Oro. Mærket tror på tidløs elegance, kaffesmage, som bliver ved at inspirere. Passionen, ekspertisen og omhuen kommer til udtryk i perfektioneringen af smagen og oplevelsen af hver eneste kop kaffe. Således vil de hver eneste dag på ny skænke dig, hvad du mest af alt fortjener: et herligt luksusøjeblik med førsteklasses kaffe fra Celeste d'Oro.

Finest Decaf er med sin elegante, afbalancerede smag indbegrebet af, hvordan en god koffeinfri kaffe skal smage af. Aromaprofilen er lige så raffineret som alle andre smagsvarianter i Celeste d'Oro-serien. Du nyder en tidløs kaffe med en fyldig, blød og sød krop og strejf af moden frugt. Den fyldige kaffesmag får dig næsten til at glemme, at du drikker koffeinfri kaffe. Disse koffeinfri kaffebønner kommer til deres ret i både en lungo og en espresso.

Smag til Moden fersken, hasselnød, karamel, laurbærblad, let peber.
Passer til Denne bønnekaffe er velegnet til bønnemaskiner og smager af både lungo og espresso. Selvom du selv maler den, er Celeste d'Oro Finest Decaf et glimrende grundlag for filterkaffe.
Oprindelse Sydamerika.
artikel nummerCW101310
KaffetypeKaffebønner
MærkeCeleste d'Oro
EnhedKilo
Styrke7
SmagFrugtagtig
Kaffe oprindelseSydamerika
EAN8719418030081
Pris
 • Celeste d'Oro - kaffebønner - Finest Decaf
 • Celeste d'Oro - kaffebønner - Finest Decaf
 • Celeste d'Oro - kaffebønner - Finest Decaf

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?