CAFFENU rensekapsler til Nespresso maskiner

CAFFENU rensekapsler er designet til Nespresso maskiner, men kan også bruges til Nespresso kompatible maskiner. Rengørings kapslen renser bryggekammeret på Nespresso kaffemaskiner, det er IKKE et afkalningsmiddel! Med CAFFENU rensekapsler bliver alle rester af oljer etc som sidder i maskinen fjernet.

Ikke på lager
Artikelkode
505301
Price per
5 stk

59,95 kr

44,95 kr

Caffenu
KaffeTilbud
Nordens største udvalg
Garanteret den laveste pris
Hurtig og sikker levering
Fuld dansk garanti og returret
Gratis levering
På alle ordrer over dkk 399.-
Altid fri fragt på Special Tilbud
Levering 2-3 hverdage
Her er den så: verdens første kapsel som renser Nespresso kaffemaskiner! CAFFENU rensekapsler er designet for Nespresso maskiner, men kan også bruges til Nespresso kompatible maskiner. Rengøringskapselen renser bryggekammeret af Nespresso kaffemaskiner, det er IKKE et afkalningsmiddell!

 

HVORFOR CAFFENU? Når Nespresso kaffemaskiner brygger samler der sig rester af olie, granulat, tanniner og bakterier. Disse rester samler sig inde i brygkammeret hvor det er umuligt at fjerne dem med konventionelle rengøringsmetoder. Selv ikke under afkalkning. Med rensekapslerne fra CAFFENU får du fjernet alle rester af olie mm, der har sat sig i maskinen. Takket være kapselfunktionen, sammen med trykket og den unike Single productmmende effekt bliver der renset alle steder inde i bryggekammeret af Nespresso kaffemaskin. Hvis selve bryggekammeret ikke bliver ordentligt rengjort kan det forårsage blokkeringer som kan føre til belastningsfeil på pumpen og påvirke smagen af din drik. Denne renseproces vil du ikke få ved at bruge et almindeligt afkalkningsmiddel.
Mere Information
Artikelkode505301
items per unit5
Unitstk
MærkerCaffenu
produktkategoriAfkalkning/Rengøring
Skriv Din Egen Anmeldelse
Du er ved at gennemgå:CAFFENU rensekapsler til Nespresso maskiner