Officepad nespresso Office Pads nespresso kompatible | 300 gram

Cafe Royal - kontorpuder - NESPRESSO® - Ristretto

spar

Elskere af stærke kaffesmag og intense aromaer vil blive henrykte over Café Royal Ristretto. Denne topkaffe har smagsnoter af sorte skovfrugter. En raffineret accent i hver kop kaffe. Denne kaffe er lavet af 100 % Arabica-bønner og passer perfekt til mørk chokolade! Intensitet: 9/10.

Den kraftige smag, intense ristede aromaer og frugtagtige antydninger af blåbær gør denne kaffe til en af de bedste ristretto som kontorpuder.

Læs mere om smagen
11
Fra: 145,95 kr.
Vælg dit nummer: (per 300 mL)
  • 6 x 145,95 kr.
    875,70
    6 stykker
    875,70 (145,95 kr. p/s)
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

Elskere af stærke kaffesmag og intense aromaer vil blive helt blæst bagover med Café Royal Ristretto. Denne topkaffe har smagsnoter af sorte skovfrugter. En raffineret accent i hver kop kaffe. Denne kaffe er lavet af 100% Arabica bønner og passer perfekt til mørk chokolade! Intensitet: 9/10.

Den kraftige smag, intense ristede aromaer og det frugtige strejf af blåbær gør denne kaffe til en af de bedste Office Pads ristrettoer .

Café Royal er den sære ude i kaffens verden. Stædig kaffe til stædige mennesker. De vælger altid det uventede og usædvanlige, undtagen når det kommer til smag. Kaffenydelse er nummer et på Café Royal. Kompromisløst lækkert!

Café Royal går uden for alfarvej, uden indrømmelser. Og lidt vovet i udførelsen. "Be Royal", som de selv siger. Kedelig schweizisk kaffe? I hvert fald ikke med Café Royal!

Smag til Kraftig smag, intense ristede aromaer og frugtagtig antydning af blåbær
Passer til Kompatible puder til Nespresso® Professional
VarenummerCW222902
KaffetypeOffice Pads nespresso kompatible
BemærkCafé Royal
EnhedPuder
Styrke11
SmagFrugtagtig, Krydret
EAN7617014173014
Flesinhoud0.3

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?