Officepad nespresso Office Pads nespresso kompatible | 300 gram

Café Royal - Office Pads NESPRESSO® - Koffeinfri

spar

Disse Café Royal Decaffeinato-kompatible puder til bryggesystemet Nespresso® Professional leverer en delikat og let kaffe med en vidunderlig mild aroma. En smuk koffeinfri kaffe med en silkeblød bitterhed og harmonisk balance på grund af den friske eftersmag.

Læs mere
8
Fra: 145,95 kr.
Vælg dit nummer: (per 300 gram)
  • 6 x 145,95 kr.
    875,70
    6 stykker
    875,70 (145,95 kr. p/s)
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

Disse Café Royal Decaffeinato-kompatible puder til Nespresso® Professional-bryggesystemet giver en delikat, let kaffe med en vidunderlig mild aroma. En lækker koffeinfri kaffe med en silkeblød bitterhed og harmonisk afbalanceret på grund af den friske eftersmag.

Café Royal er en outsider i kaffeverdenen. Egensindet kaffe til egensindede mennesker. De vælger altid det uventede og usædvanlige, undtagen når det kommer til smag. Kaffenydelse er nummer et hos Café Royal. Kompromisløs lækker!

Kompatible Café Royal Office-puder til Nespresso® Professional er blevet specielt udviklet til brug i Nespresso® Pro-maskinen.

Smag til Fin, let kaffe med en vidunderlig mild aroma.
Passer til Kompatible Café Royal Office Pads til Nespresso® Professional er specielt udviklet til brug i Nespresso® Pro-maskinerne.
artikel nummerCW222904
KaffetypeOffice Pads nespresso kompatible
MærkeCafé Royal
EnhedPuder
Styrke8
EAN7617014173069

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?