Officepad nespresso Office Pads nespresso kompatible | 300 gram

Cafe Royal - kontorpuder - NESPRESSO® - Lungo

spar

Café Royal Lungo har subtile smagsnoter af nødder og chokolade efterfulgt af en let aroma af karamel. Denne forførende kaffe består af 100 % Arabica-bønner og har en rund, fyldig eftersmag.

Café Royal er en særhed i kaffeverdenen. Bedrevidende kaffe til bedrevidende mennesker. De vælger altid det uventede og usædvanlige, undtagen når det kommer til smag. Kaffehygge er førsteprioritet på Café Royal. Kompromisløst lækkert!

Læs mere om smagen
Fra: 145,95 kr.
Vælg dit nummer: (per 300 mL)
  • 6 x 145,95 kr.
    875,70
    6 stykker
    875,70 (145,95 kr. p/s)
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

Café Royal Lungo har subtile smagsnoter af nødder og chokolade som efterfølges af en let karamelaroma. Denne forførende kaffe består af 100% Arabica bønner og har en rund, fyldig krop i eftersmagen.

Café Royal er en outsider i kaffens verden. Stædig kaffe til stædige mennesker. De vælger altid det uventede og usædvanlige, undtagen når det kommer til smag. Kaffenydelse er nummer et på Café Royal. Kompromisløst lækkert!

Café Royal går uden for alfarvej, uden indrømmelser. Og lidt vovet i udførelsen. "Be Royal", som de selv siger. Kedelig schweizisk kaffe? I hvert fald ikke med Café Royal!

VarenummerCW222903
KaffetypeOffice Pads nespresso kompatible
BemærkCafé Royal
EnhedKopper
EAN7617014187738
Flesinhoud0.3

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?