Nespresso Nespresso compatible | 50 gram |   god til 10 kopper10 kopper

Café Royal - nespresso-kompatibel - mørk chokolade

 • Café Royal - nespresso-kompatibel - mørk chokolade
spar

En lækker, robust smagende kaffe med smag og aroma af mørk chokolade. Lavet af de bedste Arabica bønner. Overraskende lækker kombineret med mælk som Cappuccino og lækker som en cremet Latte Macchiato.

Kan du lide kaffe med en harmonisk chokoladesmag? Så er denne himmelske Chokolade fra Café Royal virkelig noget for dig. Brug kapslerne i din Nespresso®-maskine, og lad aromaerne af chokolade forkæle dig. Dette er ikke hvilken som helst kaffe, det er en chokoladeelskers drøm.

Læs mere om smagen
5
Fra: Regular Price 29,95 kr. Special Price 19,95 kr.
Du sparer
Vælg dit nummer: (per 50 mL)
 • 1 x
  29,95
  1 stykke
  29,95
 • 5 x 19,95 kr.
  99,75
  5 stykker
  99,75 (19,95 kr. p/s)
  Du sparer 50,00
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

En lækker, robust smagende kaffe med smag og aroma af mørk chokolade. Lavet af de bedste Arabica bønner. Overraskende lækker kombineret med mælk som Cappuccino og lækker som en cremet Latte-Macchiato.

Kan du lide kaffe med en harmonisk chokoladesmag? Så er denne himmelske Chokolade fra Café Royal virkelig noget for dig. Brug kapslerne i din Nespresso®-maskine og lad chokoladearomaerne forkæle dig. Dette er ikke hvilken som helst kaffe, det er en chokoladeelskers drøm.

Denne schweiziske premium-kaffe fra arabicabønner har en raffineret smag og er også UTZ-certificeret. Med Chocolat nyder du ikke kun den lækreste kaffe, men også den højest opnåelige kvalitet.

Smag til Kaffe med robust smag og aroma af mørk chokolade
Passer til Velegnet til din Nespresso-maskine
VarenummerCW212913
KaffetypeNespresso compatible
BemærkCafé Royal
EnhedKapsler
Styrke5
SmagChokoladeagtig
EAN7617014202615
Flesinhoud0.05
Pris
 • Café Royal - nespresso-kompatibel - mørk chokolade

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?