Koffiebonen Kaffebønner | 750 gram |   god til 83 kopper83 kopper

Australian - kaffebønner - Dark Rost (økologisk)

spar

Australians økologiske Dark Roast-kaffebønner er ikke kun lækre, men også bæredygtigt og ansvarligt produceret. Bønnerne har en fyldig og kraftig mørk ristning smag. Denne UTZ-certificerede kaffe kommer fra de bedste kaffeplantager i Peru, Java, Sumatra og Honduras. Prøv Australian økologisk kaffe nu. Topkvalitet!

Læs mere om smagen
10
Fra: Regular Price 119,95 kr. Special Price 89,95 kr.
Du sparer
Vælg dit nummer: (per 750 mL)
 • 1 x
  109,95
  1 stykke
  109,95
  Du sparer 10,00
 • 4 x 89,95 kr.
  359,80
  4 stykker
  359,80 (89,95 kr. p/s)
  Du sparer 120,00
spar
På lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Anmeldelser

En historie, der begynder på plantagen

En naturhistorie, der begynder på plantagen

Australske kaffebønner er 100 % økologiske. Du køber med australske økologiske kaffebønner uden brug af gødning, gift og andre kemiske midler er blevet dyrket. Økologisk kaffe bevarer sin rene og ærlige smag og er også bedre for miljøet. Med australsk økologisk kaffe foretrækker de at dyrke langsomt i skyggen frem for hurtigt landbrug med pesticider. Denne traditionelle, ærlige dyrkningsmetode giver et mindre udbytte. Når vi taler om smag og kvalitet, er det en betydeligt bedre og mere naturlig kaffe. Ved skyggende træer og bunddække vokser kaffebæret langsommere og får derfor mere tid til at modnes fuldt ud. Det er derfor, at australske økologiske kaffebønner smager mildere end ikke-økologiske kaffebønner.

Australian sætter en ny trend i premium-segmentet med introduktionen af en fuld krydret espressoblanding. En ærlig og økologisk mørk ristet kaffe i en 750 grams pakke. En krydret espressoblanding, udviklet af 100 % Arabica-bønner. Disse kaffebønner er nøje udvalgt fra de smukkeste plantager rundt om i verden og er 100 % økologiske. Lad denne topblanding overraske dig med sin sublime, naturlige smag. Mørk ristede kaffebønner når de er bedst! Australske kaffebønner købe super billigt på Kaffetilbud.dk. 

Smag til Fyldig og krydret smag.
Passer til God til en fyldig og krydret espresso- eller ristretto-blanding. Eller som base til cappuccino.
Oprindelse Disse kaffebønner er nøje udvalgt fra de smukkeste plantager rundt om i verden og er 100 % UTZ og 100 % økologiske.
VarenummerCW100502
KaffetypeKaffebønner
BemærkAustralian
EnhedGram
Styrke10
SmagKrydret
Kaffe oprindelseCentral- og Sydamerika og Asien
EAN8718053586915
Arabica %100
Flesinhoud0.75
EgenskabØkologisk

Merge shopping cart?

You already have items in the shopping cart of your account, would you like to merge them with the items you just added to your shopping cart?