Altezza Lungo Premium til Nespresso®maskiner (96 kapsler)

Altezza Lungo Premium kapsler til Nespresso (96 kapsler). En lækker medium stærk fyldig lungo. Den perfekte start på dagen. Denne lungo er kendetegnet ved en tæt fløjlsagtig aroma.

Ikke på lager
Artikelkode
210304
Price per
96 stk

249,95 kr

179,95 kr

  • Køb 4 for 149,95 kr pr 96 stk spar 17%
  • Køb 8 for 139,95 kr pr 96 stk spar 22%
Altezza
KaffeTilbud
Nordens største udvalg
Garanteret den laveste pris
Hurtig og sikker levering
Fuld dansk garanti og returret
Gratis levering
På alle ordrer over dkk 399.-
Altid fri fragt på Special Tilbud
Levering 2-3 hverdage
Altezza Lungo Premium kapsler til Nespresso (96 kapsler)
En lækker medium stærk fyldig lungo. Den perfekte start på dagen. Denne lungo er kendetegnet ved en tæt fløjlsagtig aroma.

Altezza Slow Roast
Denne Altezza-blanding er præget af en stærk og intens smag. Kaffen bliver sammensat med yderste omhu af Altezzas kaffeeksperter. En smuk melange af de mest sofistikerede Arabica og kraftige Robusta bønner. Bønnerne er fra de bedste kaffeplantager i Etiopien, Indien og Vietnam. Kaffen har krydrede af laurbær og lakrids. Det giver en intens, lang finish. Dette gør Altezza perfekt til en velsmagende cappuccino eller latte macchiato. Prøv den selv!

Hvad er slow roast kaffe?
Den langsomme ristnings proces bliver ikke brugt meget længere, et næsten glemt håndværk. De fleste kaffer ristes i stor mængder og hurtigt. Desværre er dette på bekostning af smagsoplevelsen. Hurtig er ofte ikke godt for kvaliten. En slow roast kaffe er kendetegnet ved langsom ristning. Som følge heraf frigiver alle smage og aromaer i bønnen sig langsomt, og kaffens smag og intensitet bliver bedre og mere behagelig. Heldigvis bliver Altezza Slow Roast kaffe fremstillet med den største omhu. Derfor kan vi tilbyde dig en fremragende slow roast til en super pris.

Mærket Altezza
Kaffemærket Altezza står for lidenskab og håndværk. Samtidig beviser Altezza, at lækker kaffe ikke bør være dyr. Kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Flere og flere kaffedrikkere er enige: Altezza's kaffe reder din dag! Oplev det selv.

Mere Information
Artikelkode210304
items per unit96
Unitstk
MærkerAltezza
KaffestyrkeNormal
RistningMellemristet
Kaffe drink typeEspresso , Café lungo, Café crème
produktkategoriKapsler til Nespresso
Skriv Din Egen Anmeldelse
Du er ved at gennemgå:Altezza Lungo Premium til Nespresso®maskiner (96 kapsler)