Luk

Illy Espresso: den bedste espresso kaffe

Illy espresso er nok den mest kendte espresso i verden. Illy er grundlagt i 1933 af Francesco Illy, som blev kendt for den opfindelse, der ændrede kaffeverdenen: Den automatiske espressomaskine.

Illy forstår som ingen anden, hvordan man får den ultimative espresso ud af en automatisk espressomaskine. De har søgt de bedste Arabica kaffebønner fra forskellige kontinenter og kombineret dem, til de fandt den bedste espressoblanding – Illy Espresso Originale og Illy Espresso Dark Roast. Denne blanding består af 9 slags Arabica bønner, som giver Illy Espresso dens karakteristiske runde smag og den perfekte balance af sødme og syrlighed i hver kop.

Her finder du vores sortiment af malet Illy kaffe. Prøv de forskellige varianter af Illy Espresso og vælg din favorit.

Illy

 • Illy kaffe mørkt ristning malet kaffe (250 gr)

  illy kaffe - malet - dark roast
  De mørkristede variant fra illy er samme genkendelige kvalitet som deres almindelige kaffeblanding med lidt mere krop. Perfekt til kaffebrygning af ristretto og espresso.

  1x 250 Gram

  74,95 DKK

  Tilbud: 64,95 DKK


  24x 250 Gram

  74,95 DKK

 • Illy koffeinfri malet kaffe (250 gr)

  Illy decaf kaffe malet. Ny emballage
  Illy koffeinfri kaffe har de samme forfinede egenskaber som deres almindelige kaffeblanding. Den samme aroma og smag. Den eneste forskel er et koffein indhold på mindre end 0.05% koffein.

  1x 250 Gram

  74,95 DKK

  Tilbud: 64,95 DKK


  24x 250 Gram

  74,95 DKK

Illy