Luk

Noir

 • Noir Ricco 1kg kaffebønner

  Noir Ricco 1kg kaffebønner
  Denne rige aromatiske blanding er lavet af de bedste arabiske bønner og har en livlig fuld krop. Mørk brændt med solide toner af cremet karamel og et antydning af chokolade. Med denne kaffe får du den mest lækre Cappuccino, CafeCrema og Espresso.

  1x 1 Kg

  199,95 DKK

  Tilbud: 129,95 DKK


  8x 1 Kg

  199,95 DKK

 • Noir Intenso 1kg kaffebønner

  Noir Intenso 1kg kaffebønner
  Denne kaffe har gennemgået en mørk forbrænding og har en meget stærk smag: styrke 5. Det er en smuk blanding af arabica og robusta. Intenso er NOIRs mest intense kaffe. Det er derfor kaffen, der taler til sande italienske kaffelskere. Denne kaffe har lækre toner af ren chokolade. Intenso er ideel til fremstilling af espresso eller cappuccino. Med NOIR ønsker vi at gøre kvalitet kaffe tilgængelig for alle, der nyder livet og god kaffe. For at opnå dette krydser vi bogstaveligt talt grænser. Det starter med oprindelseslandene, hvor de hengivne landmænd dyrker kaffen. Det slutter med kaffeeksperterne i Holland hos Pelican Rouge Coffee Roasters der skaber en perfekt kop kaffe. Målgruppen for NOIR mennesker, der går efter den bedre kaffe, i kvalitet og smag, og finder det glæde ved at modtage anerkendelse fra deres gæster.

  1x 1 Kg

  179,95 DKK

  Tilbud: 119,95 DKK


  8x 1 Kg

  179,95 DKK

 • Noir Delicato 1kg kaffebønner

  Noir Delicato 1kg kaffebønner
  Denne mellemristede 100% Arabica-kaffe er smidig og glat med toner af frisk citron og et hint af syrlighed, der passer perfekt til denne 100% Arabica-kaffe. Den frugtagtig smag er afbalanceret med et hint af karamel. Delicato egner sig bedst som Espresso, Cappuccino eller CafeCrema.

  1x 1 Kg

  199,95 DKK

  Tilbud: 129,95 DKK


  8x 1 Kg

  199,95 DKK

Noir